Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,644
X200 proyu 65k 70k ya bulabiliyorsun. Ama x300 pro için evet fiyatı pahalı. Ben zaten x300 pro alınır diye bir şey demedim. Kamera konusunda boy boy üstün olduğunu söyledim. 100k da hemen herkes iphone alır zaten onada lafım olmaz. Kamerayla işi olmayan adam napsın o telefonu o kamera çıkıntısını. Bende şahsen 100k verip x300 pro almam. X200 pro alsam bile yeter de artar.o da oldukça pahalı.
"ANDROIDE 100K Mİ VERİLİR LAN IPHONE DAHA UCUZ"
diyen birini asla ikna edemezsin. kaldı ki beni bile ikna edemezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamları iphone 13 almaması için ikna edemiyoruz şu dönemde. 4 senelik telefon vs. Desekte ikna olmuyor iphoneda iphone diyor. Oysa ki o fiyat bandında güncel bir androidin çok daha iyi olduğunu herkes biliyor. Hadi android 3 sene gidicek olsun. Iphobe gibi olmasın ama o iphoneun önünden 4 sene zaten gitmiş. 3 sene götürür o da taş çatlasa. Donanım olarak çok daha iyi bir telefonu tercih etmesi çok mantıklıyken hala her yerde iphone 13 alınır mı konuları var. 100k bütçe olursa sen düşün. Ki ben bile 100k 'yı x300 pro ya vermem. Ederi değil. Değeri çok fazla gidicek. Bu tür çok yüksek bütçelerde 2. El değeride çok önemli bence. Kaldı ki 100k bence bir telefona verilmez orası ayrı ama neyse uzatmayım daha fazla.
nedenkine
Son düzenleme: