Öneri Lenovo LOQ serisi laptop alınır mı?

67 bine bunun 5070lisi var hocam 4070 almanın mantığı yok.
nerede var acaba? link alabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus tuf a ve f serileri / hp victus 16 belli modeller / acer nitro v serisi bunlara bakmanı tavsiye ederim (Game garaj da var fiyat performans ürünleri diyor herkes öylede ama ısınması veya bir sorunu varmı bilemiyorum kullanıcı yorumlarına bakmak lazım
teşekkürler :) game garaj dışında bir şey alacağım kesin zaten o konuya hiç girmeyeceğim ama diğerlerini araştıracağım teşekkürler

nerede var acaba? link alabilir miyim?

teşekkürler :) game garaj dışında bir şey alacağım kesin zaten o konuya hiç girmeyeceğim ama diğerlerini araştıracağım teşekkürler
ne demek orda belirttim ama yine söyliyim hp victus 16 r1 s1 dışında alınmaz asla

5 aydır kullanıyorum memnunum soğutma kalitesi iyi ekran ips kalitesi prime seviye %100 srgb alınır.

ama anakart yanması gibi sorunlar var deniliyor, sizce doğru mu?
i5 hx modellerde yaşayanlar vardı genel bir sorun değil aktif olarak loq modeller 5050 5060 yeni çokça satılıyor ben 5 aydır aktif kullanıyorum dengeli modda cs2 rdr2 fc24 hikayeli oyunlar hiç bir sorun yaşamadım ısı değerleri iyi seviyede.

Dengeli mod, performans modundan daha iyidir; çünkü laptopun oyuna göre ne kadar ekran kartı ve işlemci gücü kullanacağını kendisi belirler. Fan sesi de stabil ve normal seviyede çalışır. Bu nedenle oyunu dengeli modda oynuyorum. RDR2’yi ultra ayarlarda oynarken ekran kartı 74W güç tüketiyor ve yalnızca ihtiyaç duyduğu kadarını kullanıyor. Isı değerlerim gayet iyi durumda. Altına standlı bir soğutucu almanız yeterli olacaktır.

Lenovo Vantage uygulamasından RGB klavye renk ayarları yapıp 4 taneye kadar mod ekleyebilirsiniz düz veya çoklu renk klavye FN+SPACE ile değiştirebiliyorsunuz.

Q+FN ile de Sessiz,performans,dengeli modlar arası geçiş yapabiliyorsunuz güç ortadaki tuş beyaz yanıyorsa dengeli mavi yanıyorsa sessiz mod fanlar sessiz çalışır pil odaklı kırmızı yanarsa performans modundadır.

Ekler

• lenovo loq.webp
    lenovo loq.webp
    234.4 KB · Hit: 22
  • 1.webp
    1.webp
    1.8 MB · Hit: 18
Son düzenleme:
i5 hx modellerde yaşayanlar vardı genel bir sorun değil aktif olarak loq modeller 5050 5060 yeni çokça satılıyor ben 5 aydır aktif kullanıyorum dengeli modda cs2 rdr2 fc24 hikayeli oyunlar hiç bir sorun yaşamadım ısı değerleri iyi seviyede.

Dengeli mod, performans modundan daha iyidir; çünkü laptopun oyuna göre ne kadar ekran kartı ve işlemci gücü kullanacağını kendisi belirler. Fan sesi de stabil ve normal seviyede çalışır. Bu nedenle oyunu dengeli modda oynuyorum. RDR2’yi ultra ayarlarda oynarken ekran kartı 74W güç tüketiyor ve yalnızca ihtiyaç duyduğu kadarını kullanıyor. Isı değerlerim gayet iyi durumda. Altına standlı bir soğutucu almanız yeterli olacaktır.
öyleyse sizce attığım modeli almalı mıyım? rtx 4070 olanı? benim çok hoşuma gitti bu yüzden almak istedim bayağı.

Geri