Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

beyaz sistem yapıyorsan tüm parçalar a-z ye beyaz olmalı estetik dursun psu kablosundan tut ramlerin rgb lerine kadar

Yılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da
Bütçe işi hocam. Ben ucuz ve kaliteli olan parçalarla karışık yapın derim. Mesela atıyorum ekran kartı 10k koyuyordur üstüne onu siyah kalanları beyaz yapabilirsiniz gibi. Kasa anakart beyaz kablolar beyaz olursa ram ekran kartı siyah olunca güzel bir uyum olur gibi düşünüyorum. Bir bakın siz fiyatlara vs.

geçen yaz bu kadar değildi kendi kasamın fanlarını değiştiricem başka upgrade yapamıyorum ne ekran kartı-ne ssd-ne ram-ne kasa
kafayı yersin
fan fiyatları da çok pahalı lian li vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz sistem yapıyorsan tüm parçalar a-z ye beyaz olmalı estetik dursun psu kablosundan tut ramlerin rgb lerine kadar
zaten vallahi karar verdikten sonra full beyaz olur üyük ihtimalle yapacak bişey yok

zaten vallahi karar verdikten sonra full beyaz olur üyük ihtimalle yapacak bişey yok
bundan başka bişey yok aklımda bir fana o kadar paralar vermek akıl karı değil bence

siyahta şunu tavsiye ederim kırmıız siyah çok güzel görünüyor

Siyah sistem. Sebebi maliyet.

bundan başka bişey yok aklımda bir fana o kadar paralar vermek akıl karı değil bence
aynen bir yerden sonra cebe zarar sadece

siyahta şunu tavsiye ederim kırmıız siyah çok güzel görünüyor
hocam kırmızı çok parça göremiyorum ya mlg edition vardı bi ara msı da o da çok pahalıydı

beyaz yaparsam kesinlikle şunu alırım anakarta

aynen bir yerden sonra cebe zarar sadece

hocam kırmızı çok parça göremiyorum ya mlg edition vardı bi ara msı da o da çok pahalıydı

beyaz yaparsam kesinlikle şunu alırım anakarta

Işıltılı perdenin arka yüzü | Sarı Yapım

fansız kasa 22k korkuyorum

Gerçek gurmeler bilir ki simsiyah akvaryum sistem en iyisidir.

Yılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da
Beyaz sistem toplamaya calisiyorum lian li falan toplayacaksan kesinlikle siyah yap hocam fanlari ekranli falan bulunmuyor bulunsa pahali beyazi daha pahali psu bakiyosun beyaz yok varsa siyahtan pahalı hemde yüzde 30 falan. Anakart alsan az model yuksek fiyat ve tamamen beyaz olmayacak bi tek kasada sorun yasamazsın ekran kartindan bahsetmiyorum bile

Geri