Bütçe işi hocam. Ben ucuz ve kaliteli olan parçalarla karışık yapın derim. Mesela atıyorum ekran kartı 10k koyuyordur üstüne onu siyah kalanları beyaz yapabilirsiniz gibi. Kasa anakart beyaz kablolar beyaz olursa ram ekran kartı siyah olunca güzel bir uyum olur gibi düşünüyorum. Bir bakın siz fiyatlara vs.Yılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da
fan fiyatları da çok pahalı lian li vsgeçen yaz bu kadar değildi kendi kasamın fanlarını değiştiricem başka upgrade yapamıyorum ne ekran kartı-ne ssd-ne ram-ne kasa
kafayı yersin
zaten vallahi karar verdikten sonra full beyaz olur üyük ihtimalle yapacak bişey yokbeyaz sistem yapıyorsan tüm parçalar a-z ye beyaz olmalı estetik dursun psu kablosundan tut ramlerin rgb lerine kadar
fan fiyatları da çok pahalı lian li vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten vallahi karar verdikten sonra full beyaz olur üyük ihtimalle yapacak bişey yok
siyahta şunu tavsiye ederim kırmıız siyah çok güzel görünüyorfan fiyatları da çok pahalı lian li vs
zaten vallahi karar verdikten sonra full beyaz olur üyük ihtimalle yapacak bişey yok
aynen bir yerden sonra cebe zarar sadecebundan başka bişey yok aklımda bir fana o kadar paralar vermek akıl karı değil bence![]()
Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah 3’lü Kasa Fanı
Fan motoru, yüksek dayanıklılığa sahip manyetik destekli S-FDB (Sıvı Dinamik Yatak) ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
hocam kırmızı çok parça göremiyorum ya mlg edition vardı bi ara msı da o da çok pahalıydısiyahta şunu tavsiye ederim kırmıız siyah çok güzel görünüyor
geçen sene 100kya 4080 siyah sistem önermiştim birine beyazını sordu 4070e düştü sistem siyah-beyaz yapınca 4070 tiSiyah sistem. Sebebi maliyet.
aynen bir yerden sonra cebe zarar sadece
hocam kırmızı çok parça göremiyorum ya mlg edition vardı bi ara msı da o da çok pahalıydı
beyaz yaparsam kesinlikle şunu alırım anakarta
![]()
Gigabyte X870E A ELITE WF7 ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte X870E A ELITE WF7 ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
HYTE Y70 Touch Black Cherry Temperli Cam USB 3.2 E-ATX Dual Chamber Mid Tower Dokunmatik Ekranlı Gaming Kasa (CS-HYTE-Y70TTI-RB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Büyük, parlak, sürükleyici bir kullanıcı deneyimi için %43 daha yüksek parlaklığa sahip büyük bir 14,9 inç ekrana sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
fansız kasa 22k korkuyorum
Beyaz sistem toplamaya calisiyorum lian li falan toplayacaksan kesinlikle siyah yap hocam fanlari ekranli falan bulunmuyor bulunsa pahali beyazi daha pahali psu bakiyosun beyaz yok varsa siyahtan pahalı hemde yüzde 30 falan. Anakart alsan az model yuksek fiyat ve tamamen beyaz olmayacak bi tek kasada sorun yasamazsın ekran kartindan bahsetmiyorum bileYılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da