Abi kusura bakma ilk defa böyle bir şey yaşadığım için belki sen de hepsijet ile böyle bir şey yaşamışsındır diye düşünüp etiketledimTabi kardeşim gelmeyen kargon için hemen yardımcı olayım. Şöyle yapalım şimdi ben İstanbul Avrupa yakasındayım tam olarak kargo en son nerede görülmüş? bana bunları yazarsan sevinirim ama biraz acele lütfen taksi bekliyorum.
Hepsijet mi?Benim 1 kargom 8 günde geldi diğeri 10 günü geçti hala yolda![]()
Trendyol aras kargoHepsijet mi?
bırak bırak orada kalsın benim ki cumartesi gece 11 de geldiArkadaşlar merhaba ben 14 ağustosta Hepsiburada'dan klavye aldım ve bu klavye şuan stoklarda yok sonra siparişim aynı gün kargoya verildi kargo firması HepsiJet ve tahmini teslim tarihi 15 ağustis bugün gösteriyordu ama kargom hala Transfer merkezinde Kocaelide oturuyorum ve İstanbuldan buraya nasıl gelemiyor anlamıyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturduk filan dediler böyle bir durum yaşayıp kargosu eline ulaşan var mı yoksa kargom gelmeyecek mi @AbdullahHacıgül abi sen de yardım edersen sevinirim
İşte benim hepsijet kargo ile neredeyse 5 kargom filan geldi hepsi 1 günde geldi bu niye böyle oldu anlamadımTrendyol aras kargo![]()
Gelir hocam vermiyoruz lan demeyecekler yaİşte benim hepsijet kargo ile neredeyse 5 kargom filan geldi hepsi 1 günde geldi bu niye böyle oldu anlamadım
Senin ki kaç günde geldi?bırak bırak orada kalsın benim ki cumartesi gece 11 de geldi
kanka değişir ben kulaklık standı aldım 2-3 gün de geldiSenin ki kaç günde geldi?
Saolun arkadaşlar buradan öğrendiklerim içime bi nebze su serpti umarım pzt gelir çünkü pc yi kullanamıyom klavye olmadığı içinkanka değişir ben kulaklık standı aldım 2-3 gün de geldi