Ders çalışmak için tablet önerisi ucuz

Reaksiyon skoru
32
gençler forumda uzun süredir varım ama pek tablet parçası falan konusuulduguna ya da indirim paylaşıldığını görmedim bilgisayarım var ama çok eski oldugundan dolayı anca chatgpt ve burayı açabiliyor derslerin konu anlatım videolarını da telefondan izliyorum ama şarj olayı ve ekrran boyu sorun olmaya basladı indirimli falan böyle bi tablet lazım bana ders konu özeti izlemek için çok bi işleve ihtiyacım yok 1080p/720P youtube videosu açsın yeter ocak zammından önce alırsam da iyi olur

Şuan piyasada en ucuz alinabilir tablet A9+ var 6-7bine
leş ötesi önermem 1 yıl ömrü vardır bu tabletin kasmalar başlar sonrasında. Samsung alacaksanız A serisine bulaşmayın kanser eder eski tabletim a8 di youtubeye tıklıyordum evi dolaşıp geri geliyordum hala açılmamış oluyordu... ve şöyle bir şey daha var depolamam 32gb dı işletim sistemimde 15 gb a yakın yer kaplıyordu...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gençler forumda uzun süredir varım ama pek tablet parçası falan konusuulduguna ya da indirim paylaşıldığını görmedim bilgisayarım var ama çok eski oldugundan dolayı anca chatgpt ve burayı açabiliyor derslerin konu anlatım videolarını da telefondan izliyorum ama şarj olayı ve ekrran boyu sorun olmaya basladı indirimli falan böyle bi tablet lazım bana ders konu özeti izlemek için çok bi işleve ihtiyacım yok 1080p/720P youtube videosu açsın yeter ocak zammından önce alırsam da iyi olur
bütçe söylerseniz daha iyi öneri yaparım
bu tablet güzeldir alacaksanız öneririm ben üst versiyonunu kullanıyorum memnunum.

bütçe 5-10k arası ama dersenizki o paraya alınmaz su daha mantıklı biraz daha koyar hallederim ama yani youtube açsın yeter dediğim gibi

bütçe 5-10k arası ama dersenizki o paraya alınmaz su daha mantıklı biraz daha koyar hallederim ama yani youtube açsın yeter dediğim gibi
Sadece YouTube açma gibi bir isteğin varsa bir sürü tablet var fakat not almak için kullajmak istiyorsan bütçeyi artırıp bunu alabilirsin:

YouTube açsın diyorsan 6K ya Tab A9+ var fiyatına göre çok iyi cihaz ama almışken not alayım kalemi olsun kasası metal olsun vs denirse bütçe arttırıp Tab S10 Lite bak.

Hocam 2. el bakmanız iyi olacaktır sıfır alacaksanız redmi modellerine veya Poco modellerine bakın, bende 2 aydır tab a9+ var depo indirimi var diye almıştım 2600e ama gerçekten çok kasıyor almanızı önermem.

Hocam 2. el bakmanız iyi olacaktır sıfır alacaksanız redmi modellerine veya Poco modellerine bakın, bende 2 aydır tab a9+ var depo indirimi var diye almıştım 2600e ama gerçekten çok kasıyor almanızı önermem.
hocam o tablet daha yeni değil mi? nasıl kasıyor? youtube vs de de mi kasıyor? yoksa oyunda mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri