Enucuzsistem.com - Fiyat Geçmişi - Taksitli Fiyat - Karşılaştırma Eklendi

Değerli feedback'iniz için teşekkürler normalde bunları benim denk gelip bulmam cidden zor, bu arada ürün görselleri açılmıyor link atmanız mümkün mü acaba detaylıca incelemem lazım
1000040496.webp
1000040495.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun gibi bazı Filtrelemelerdede yine aynı hataya düşüyor.

elli tane site dolaşıp hangisi daha ucuz diye bakmakla uğraşmayıp tek sitede hepsinin olması harika bir şey
ellerinize sağlık hocam başarılar

elli tane site dolaşıp hangisi daha ucuz diye bakmakla uğraşmayıp tek sitede hepsinin olması harika bir şey
ellerinize sağlık hocam başarılar
Teşekkürler hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Eline sağlık hocam çok güzel olmuş. Kesinlikle bir ihtiyaçtı.

Beton yetmez.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Site tasarımı falan değişebilir fakat konsept mükemmel.
Bu yazıldığında nasıldı bilmiyorum ama tasarımı bence şuan çok çok iyi sade kolay

Çok güzel bir site elinize sağlık, bir kaç tavsiyem olacak ama sizin için uğraştırıcı olabilir veya yapılması mümkün de olmayabilir ama yine de sorayım :)
Sistemlerin yanına bir de parça fiyatlarının sitelerden çekilen halini yapmanız mümkün mü ?
Mesela 5070ti en ucuz nerede veya 7800x3d hangi gaming sitesinde en uygun vs. gibi bunları akakçe vs. gibi sitelerden de bakmak mümkün ama oralar çoğu zaman doğru veriyi vermiyor.
Çok güzel bir fikirmiş aslında. Tek tek toplayamaya kıyasla ne kadar avantajlı olduğunu direkt görebiliriz bu sayede. Ha ama tabii yapımı zordur.

Bu haliyle bile çok güzel olmuş zaten. Teklardan elinize sağlık.

Bir de arama yaptıktan sonra filtrelerden sonra falan ana sayfaya geri dönmek istedim alışkanlık sol üstteki En ucuz sistem yazısına bastım ama ana sayfaya gitmedi. Böyle bir şey harika olur.

Bu yazıldığında nasıldı bilmiyorum ama tasarımı bence şuan çok çok iyi sade kolay
Önceden sanki resimler kopyala yapıştır gibiydi
Site çok basit duruyordu.
Şuan tekrar girdim ve site çağ atlamış resmen sanki bir profesyonel firma yapmış kadar net ve kaliteli
Ellerine sağlık reisim
@Existentia

Hocam bir de site ilk açılırken çok veri çekiyor ister istemez, sayfa boyutunun defaultu olarak 60 biraz fazla gibi, 30 veya 15 gibi daha az sayılar da eklenebilir bence.

Bir de arama yaptıktan sonra filtrelerden sonra falan ana sayfaya geri dönmek istedim alışkanlık sol üstteki En ucuz sistem yazısına bastım ama ana sayfaya gitmedi. Böyle bir şey harika olur.
Haklısınız hocam notumu aldım

Hocam bir de site ilk açılırken çok veri çekiyor ister istemez, sayfa boyutunun defaultu olarak 60 biraz fazla gibi, 30 veya 15 gibi daha az sayılar da eklenebilir bence.
Hocam kendim kullanırken 15 20 tane gelince ayar oluyordum genelde max neyse onu kullanıyorum zaten 15 ürüne 10 saniyede göz ucuyla bakılıyor ama haklısınız 20 40 seçenekleri getirip seçileni kullancı bazında kaydetme yapabilirim

Çok güzel bir fikirmiş aslında. Tek tek toplayamaya kıyasla ne kadar avantajlı olduğunu direkt görebiliriz bu sayede. Ha ama tabii yapımı zordur.

Bu haliyle bile çok güzel olmuş zaten. Teklardan elinize sağlık.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler parça olayında büyük sorunlar var o sebeple yakın zamanda getirebileceğimi düşünmüyorum

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda bir araya getiren bir web sitesi geliştirdim. Bu sayede istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırabilir ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulabilirsiniz.

enucuzsistem.com

Mevcut Durum:
  • Bazı firmalara ait ürünlerde hâlâ eksik bilgiler bulunuyor (kısa sürede tamamlanacak).
  • Tüm ürünlerin her bir bileşen detayını çektikten sonra kapsamlı bir kıyaslama özelliği ekleme planım var (yakın vadede olmayabilir).

Artık peşin fiyatına taksit yapılar ürünleri görmenin yanında taksitli fiyatları karşılaştırma özelligini test ediyorum henüz bitmiş degil fakat kullanımda

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yeni Eklenen Özellikler:
  • RAM tipi filtresi eklendi.
  • RAM kapasitesi filtresi eklendi.
  • Depolama Boyutu filtresi eklendi
  • VRAM Filtresi eklendi
  • Filtreleme sırasında, filtre öğelerinin yanında o kriteri sağlayan sistem sayısı gösteriliyor.
  • Anakart marka filtresi eklendi.
  • Anakart çipset filtresi eklendi.
  • Çapraz filtreleme geldi
  • Fiyat geçmişi eklendi bu geceden itibaren kaydetmeye başlayacak
  • Taksitli fiyat karşılaştırma

Alıntıyı görüntüle
Birkaç hata var hocam mesela 5070ti aratınca çıkan en ucuz tebilon sisteminde 5070 var normalde

Geri