PC de oynayabiliyor muyuz bunu mobil bedava sanırım boşa para vermeyelim.Geçen gün RDR 1 mobile geldi oyunu oynadınız mı, sizce PC'ye yakın deneyim verdi mi? Ben beğendim ama gamepad şart çok daha zevkli hale geliyor. Bir de keşke 30 FPS kiliti koymasalarmış high end cihazlarda bile 40 FPS çalışıyor.
Hikayede bir kısıtlama yok birebir aynı oyunu portlamışlar. Grafikleri de mobile göre iyi gayet. Tek sorun var o da 30 fps kilidi grafik hataları alan oluyor ama o da telefondan kaynaklı düşük cihazlarda oyun ya açılmıyor ya da grafik buglu oluyor.Optimizasyon sorunu var onun için 30 fps kilidi koymuşlar bence eğlenceli olmaz hikayeside kısıtlıdır muhtemelen
fazla yer kaplamaz mı o zamanHikayede bir kısıtlama yok birebir aynı oyunu portlamışlar. Grafikleri de mobile göre iyi gayet. Tek sorun var o da 30 fps kilidi grafik hataları alan oluyor ama o da telefondan kaynaklı düşük cihazlarda oyun ya açılmıyor ya da grafik buglu oluyor.
1300 tl idi sanırsam. Dün Google playde denk gelmiştiPC de oynayabiliyor muyuz bunu mobil bedava sanırım boşa para vermeyelim.
Grafikleri benzetmişler evet hatta aynı duruyor çözünürlük düşük ama telefon ekranında kötü durmuyor ufak olduğu için.Oynamadım ama Tiktok'ta canlı yayın açanlar oyunu oynuyordu grafiklerini bilgisayar versiyonuna baya benzetmişler izlediğim kadarıyla.
PC de oynayabiliyor muyuz bunu mobil bedava sanırım boşa para vermeyelim.
1400 TL rockstar sürümü netflix varsa bedava oynanıyor.1300 tl idi sanırsam. Dün Google playde denk gelmişti