YouTube için tavsiye verir misiniz ?

Reaksiyon skoru
0
YouTube da yabancı şarkıların veya türkçe şarkıların LYRİCS olarak yayınlıyorum
sizden ricam kanalımı + artıları ve - eksileri ile yorumlar mısınız
tüm eleştrilere açığım
izlenmelerimle oranla abonem sayım düşük kalıyor
tavsiye veya önerileriniz varsa paylaşın lütfen

kanal

Bu kanallar nasıl davalanmıyor ya. Geliri kapalı olduğu için mi?

kendi adıma konuşayım
şarkılarda belirtiyorum o nedenle ihtar yemiyorum
öte yandan reklam olduğu için çok üstelemiyor birkaç firma dışında
onlara da dikkat edince sorun kalmıyor

İstek şarkı önerebilir miyiz 👉👈

tabi kiiii çok sevinirim lütfennn
Kendrick Lamar - Father Time
Kendrick Lamar - DUCKWORTH.
Kendrick Lamar - FEAR.
Baby Keem ft. Kendrick Lamar - Family Ties
Kanye West - Saint Pablo
Jay-Z - 4:44
AC/DC - Back In Black
Black Sabbath - Paranoid

Kendrick Lamar - Father Time
Kendrick Lamar - DUCKWORTH.
Kendrick Lamar - FEAR.
Baby Keem ft. Kendrick Lamar - Family Ties
Kanye West - Saint Pablo
Jay-Z - 4:44
AC/DC - Back In Black
Black Sabbath - Paranoid
listeye aldım çok teşekkür ederim fikrin için

Türçe şarkıların sözlerini paylaşmak ne derece mantıklı onu çözemedim. Neticede anadiliniz yani. Onun dışında güzel duruyor. Senin yerinde olsam tür tür ayırırım. Atıyorum Pop türünde sanatçıları aynı bir yere koyarım, rock farklı metal farklı vs...

Rica ederim abone oldum birde Kendrick Lamar - Prayer (unreleased) eklersen güzel olur o şarkıda sağlamdır
tekrardan çok teşekkür ederim şuan
travis scoot FEİN şarkısını yapıyordum
kendrick lamar listeye eklemek istiyordum önerilerin fikir açısından çok yardımcı oldu tekrardan teşekkürlerimi sunarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türçe şarkıların sözlerini paylaşmak ne derece mantıklı onu çözemedim. Neticede anadiliniz yani. Onun dışında güzel duruyor. Senin yerinde olsam tür tür ayırırım. Atıyorum Pop türünde sanatçıları aynı bir yere koyarım, rock farklı metal farklı vs...
fikirleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. İlk etapta sevdiğim karışık türde şarkılarda devam edip ileriki seviyede düzenli ve dağıtmalı bir şekilde gidicem rock pop rap gibi
türkçe şarkılar kısmında ise türkmen azerbeycanlı özbek uyruklu insanların türkçe bilmelerine rağmen tam olarak kavraması için yapmıştım çünkü rusya da yaşamamdan ötürü çoğu arkadaşım kendileri de rica etmişti tam olarak anlayabilmek için

Reis şu şarkılara da bir el atsana.Hergün bir kez dinlemeden kendime gelemiyorum:

tekrardan çok teşekkür ederim şuan
travis scoot FEİN şarkısını yapıyordum
kendrick lamar listeye eklemek istiyordum önerilerin fikir açısından çok yardımcı oldu tekrardan teşekkürlerimi sunarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fikirleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. İlk etapta sevdiğim karışık türde şarkılarda devam edip ileriki seviyede düzenli ve dağıtmalı bir şekilde gidicem rock pop rap gibi
türkçe şarkılar kısmında ise türkmen azerbeycanlı özbek uyruklu insanların türkçe bilmelerine rağmen tam olarak kavraması için yapmıştım çünkü rusya da yaşamamdan ötürü çoğu arkadaşım kendileri de rica etmişti tam olarak anlayabilmek için

Bak o dediğin de benim aklıma gelmedi. Gayet mantıklıymış o zaman. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,339
Üyeler
185,872
Son üye
ahmeyin
Geri