İPHONE 16 PRO PİL SORUNU

Bir kaç kere tam şarj yap yarıda kesme. Pil ayarlarından %80e kadar şarj etmesini sağlayan ayarı açıksa kapatabilirsin %10un altına düşmeden şarj etmen pil ömrü için daha sağlam olucaktır.

Bir kaç kere tam şarj yap yarıda kesme. Pil ayarlarından %80e kadar şarj etmesini sağlayan ayarı açıksa kapatabilirsin %10un altına düşmeden şarj etmen pil ömrü için daha sağlam olucaktır.
Şuan şarjı 12 bugün şarj başlığını alıp takıcam 100 e kadar fulleyecem sonra yeniden başlatıp normal kullanıcam

Şuan şarjı 12 bugün şarj başlığını alıp takıcam 100 e kadar fulleyecem sonra yeniden başlatıp normal kullanıcam
20-80 kuralına uy bence sarjın 20 düşünce sarja tak 80 olunca cıkar ayarlardan acabilirsin ben öyle kullanıyorum 16 yı daha sağlıklı pil sağlıgı acısından

20-80 kuralına uy bence sarjın 20 düşünce sarja tak 80 olunca cıkar ayarlardan acabilirsin ben öyle kullanıyorum 16 yı daha sağlıklı pil sağlıgı acısından
20-80 kullanmak çok dikkat istiyor pilin %40ını kullanmamış oluyorsun yapabiliyorsan helal olsun

20-80 kullanmak çok dikkat istiyor pilin %40ını kullanmamış oluyorsun yapabiliyorsan helal olsun
evet dikkat istiyor ama pil sağlıgını koruyor günde 80 sarj 1 günümü götürüyor akşam sarja takıyorum öbürkügün devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 gün oluyor 16 aldım sıfır bendede böyle ekran kapalıyken sarj 1 tık 2 tık düşmesi oluyor

Şarj aletin orijinal mi nereden aldın
Almadım daha bugün medimarktan alıcam

evet dikkat istiyor ama pil sağlıgını koruyor günde 80 sarj 1 günümü götürüyor akşam sarja takıyorum öbürkügün devam

18 gün oluyor 16 aldım sıfır bendede böyle ekran kapalıyken sarj 1 tık 2 tık düşmesi oluyor
Ekran açıkken kullandığınız zaman nasıl düşüyor ben ig reels kaydırırken 10dk da bir 1 tık düşüyor

Almadım daha bugün medimarktan alıcam

Ekran açıkken kullandığınız zaman nasıl düşüyor ben ig reels kaydırırken 10dk da bir 1 tık düşüyor
illaki fark olucaktır pro modelinin bataryası biraz daha güclü bence insgramda cok gitmiyorda tiktokta iyi yiyor pili

illaki fark olucaktır pro modelinin bataryası biraz daha güclü bence insgramda cok gitmiyorda tiktokta iyi yiyor pili
Hocam pro modeli bataryası güçlü de baya şikayet de var bataryayla ilgili şarjı hızlı düşüyor falan yapanlar var tabi inşallah düzelir çünkü harbiden çok hızlı düşüyor şuan

arkadaşlar iyi geceler bugün iphone 16 pro aldım saat 6 da kurulumunu falan yaptım 7 den şu saate kadar sabit değil arada baktım falan telefonu şarjı ilk açtığım da 75 di şuan 39 bana hızlı gidiyor gibi geldi çünkü ekran kapalıyken bile sarjı bi 15 20dk sonra 1 tık gidiyor ya da daha fazla ama gidiyor şuan son gelen 26 sürümünü güncelliyorum düzelir mi sizce neyden kaynaklı olabilir
Dostum cihazı kullanmadan yorum yapmıssın ve sıfırdan kurmussun normal değil mi :D

Sonuçta sistem suan cok fazla kullanım alışkanlığının verisini tutuyor. Yeni servisler kuruluyor sürekli senkronizasyon gerçekleşiyor. Ekstra ısınmış bile olabilir normal, şimdilik

Hocam pro modeli bataryası güçlü de baya şikayet de var bataryayla ilgili şarjı hızlı düşüyor falan yapanlar var tabi inşallah düzelir çünkü harbiden çok hızlı düşüyor şuan
doğrudur güncelleme ile alakalı ince detaylar vardır yeni güncellemeyle düzelir bence

Proların genel sıkıntısı. İnsanların beklentisi yüksek aslında. 1 günü çıkartıyorsa sorun yok. 7 8 saat gitmeli. Sot süresi

%0.5 lik bir fark için %40lık kapasiteye elveda demek? Kaldı ki her türlü eskiyecek.

Eğer %5 altında düşünmezsen sıkıntı yok. Piller çalıska gereği zaten uzun süre yüksek kapasite veyabuzun süre düşükte durmamalı.

Hızlı sarj yaparken cihazın ısınması em büyük sorun. Eğer ısınmazsa 120wlık telefonda 40wlık aynı pil sağlığı düşüsü yapar.

Ve uzun süre düşük veya yüksek seviyede durmaması. Eg: standby beklemesi.

Telefonlara bu kadar tapılması mantıksız. Sen kullandıkça desarj oluyor sarj ettiğinde yine yıpranıyor batarya. Ne farkı var 20 80nim her türlü yıpranıyor

Son düzenleme:
Dostum cihazı kullanmadan yorum yapmıssın ve sıfırdan kurmussun normal değil mi :D

Sonuçta sistem suan cok fazla kullanım alışkanlığının verisini tutuyor. Yeni servisler kuruluyor sürekli senkronizasyon gerçekleşiyor. Ekstra ısınmış bile olabilir normal, şimdilik
Kanka ilk iphone deneyimim ilk telefonum redmi şimdi iphone hani telefonu bile zor kullanıyom ben nerden biliyim telefonu ilk kullanınca şarjın hızlı azalmasının normal olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,756
Üyeler
186,370
Son üye
khamzattopuria
Geri