8GB VRAM'in 2025'te Yetersiz Oluşu!

ultra yetmiyo extrem açıyoz 12.5 gb dayanıyo ne olmuş yani 16 gb yetmicek yakında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%1 fpsler arasında çok fark olmuyor mu bir de
4-5 tane oyunu extreme yerine highte oynasanız da bir şey değişmeyecek fakat siz yine de ben sırf 4-5 oyunu daha high yerine extremede oynamak istiyorum diyorsanız üstüne 10k verebilirsiniz.

4-5 tane oyunu extreme yerine highte oynasanız da bir şey değişmeyecek fakat siz yine de ben sırf 4-5 oyunu daha high yerine extremede oynamak istiyorum diyorsanız üstüne 10k verebilirsiniz.
high ve extreme arasında dağlar kadar fark var forza 5te 12.5 gb vram kullanıyom ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AMD için üst segment, NVIDIA da işin içine girersen orta-üst segment.
amd için de orta üst eğer 9080 xtnin çıkacağını düşünürsek

Bu konu yine hortlamış 8gb savunanlara boydan gireyim (boy 0.53) saygılar.

1080 p kullananlar 8gb için vız gelir tırız gider. Üzeri boyutlar çok ta tın yani :D
Fps manyağı değilim ya sabitlerim 75hz hıza Oyunu Ultraya alırım.
Ne takılır nede kaliteden ödünç veririm, kartta ısınmaz sistem sessiz çalışır.

2k ve üzeri monitör kullananlar düşünsün :D zaten eninde sonunda alacağınız ekran kartı yeni çıkan oyunları 1080p ayarda 75 fps ya oynatır ya oynatmaz.

Dusuk vrami savunanlar bf6 da 14gb yakın VRAM kullanıyordu 2k da.4070S var bu kart 2k kartı değil mi? Sanki babalarin sirketi ölümüne savunuyorlar. Kendinize nasıl oyuncuyum diyorsunuz inanılır gibi değil 20 yıl önceki oyunları oynarak mi bu tatminligi aliyorsunuz

Dusuk vrami savunanlar bf6 da 14gb yakın VRAM kullanıyordu 2k da.4070S var bu kart 2k kartı değil mi? Sanki babalarin sirketi ölümüne savunuyorlar. Kendinize nasıl oyuncuyum diyorsunuz inanılır gibi değil 20 yıl önceki oyunları oynarak mi bu tatminligi aliyorsunuz
4070s 2k kartı olabilir evet de dlss açmadan 2k kartı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri