PlayStation mu daha güçlü PC mi?

Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar önümde iki seçenek var, tek amacım oyun oynamak, 1. Seçenek 5060 + 7500Fli sistem (40k civarına)
2. Seçenek ps5.
Hangisi bana oyunlarda daha yüksek FPS ve daha iyi bir görüntü verir?

ps5 slim ise pc daha iyi.
ps5 pro ise konsol alabilirsin.

buradaki en önemli konu oyun fiyatları. Ps almak yetmiyor oyunda lazım.

ps5 slim ve fat versiyonunda 1080p oynayacaksın çoğu oyun 30fps olacak.
Ps5 proda ise 60fps alabileceksin.

5060lı sistemde 1080pde her oyunu 60fps üstü oynarsın. ( grafik ayarları değişkendir )

Arkadaşlar önümde iki seçenek var, tek amacım oyun oynamak, 1. Seçenek 5060 + 7500Fli sistem (40k civarına)
2. Seçenek ps5.
Ps5 pro alırsan 60 fps oynarsın ama oyunları pahalı ve psn plus yeterli bir servis değil o da pahalı
5060 8 gb olanı almak saçmalık olur 9060xt 16 gb yada 5060ti 16 gb 7500f yapman daha iyi olur. Yüksek fps önemli değil ekranın hzi önemli psde her zaman 30 60 fpsde tıkılı kalacaksın pcde daha fazla olur daha iyi görüntüde donanıma bağlıdır PS exclusive oyunlar dışındaki oyunları genelde performans modunda 60 fps oynarsın

2. Seçenek ps5.

Bir konsolun 8-10 sene ömrü var. Biter bitmez de fişi çekilmiyor. Orta seviye bir oyun bilgisayarın yine aynı derecede ömrü var -belki biraz daha az- ama 3-4 senede bir gereksiz güncellemelerle masraf yapılıyor. Maksat maliyetse eğer PC tarafı maliyeti yıllara göre arttırıyor.

hertürlü pc. konsolcuların bile artık pc demeye başladığını dönemdeyiz :D

pro parasına çıkacaksan bence pc al slim parasına ise kesinlikle konsol alınması lazım

Rekabetçi oyun oynamıyorsan hikayeli oyun oynuyorsan PS kesinlikle. Rekabetçi oyun oynayıp arada hikayeli oynuyorsan PC.

Hikayeli oyun canavarıysan PS al ekran karsısına uzan yarma gibi yat takıl.

5060 8gb olanını diyorsan hiç alma ama 5060 ti 16gb olanı ise pc derim

Bide şuan sadece gta 6 için bile ps alınır.

PC daha güçlü ama pc'de oyun oynamak konsol gibi rahat ve konforlu değil. PS5 pro almanı tavsiye ederim. Eğer bütçen yetmezse ps5 slim de alabilirsin. Bazı oyunlar pc de sorunlu ve problemli olabiliyor diye biliyorum. Ama konsol hem kullanımı rahat, hem de pc gibi uğraştırıcı değil. Bence video oyun oynamak amaçlı kullanmak ise konsol olarak ps5 konsollarını tavsiye ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,452
Üyeler
186,336
Son üye
extrabeth
Geri