Yardım 5070 4 k için uygun mudur

Gagafa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Bazı testlere baktım 60 fps civarı alıyor sizce bu yeterli bir fps midir hikayeli oyunlar için 4 k seven birisiyim

5070 ti paran yoksa 9070 XT al sadece oyun için bahsediyorsan

Önümüzdeki sene 2K için bile yetersiz kalabilir, sen 4K diyorsun. Bütçeni 5080 zorla ya da 2K'da kal.

Önümüzdeki sene 2K için bile yetersiz kalabilir, sen 4K diyorsun. Bütçeni 5080 zorla ya da 2K'da kal.
Anladım Hocam maalesef 5080 e zorlayamam 2 kda kalmak gerek o zmn teşekkürler 2k yetmezmi seneye hocam bu işlerden anlayan birisi gibisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2kya da yetersiz kalmaz hocam abarttın gibi biraz 😄
Hocam yetermi seneye

Anladım Hocam maalesef 5080 e zorlayamam 2 kda kalmak gerek o zmn teşekkürler 2k yetmezmi seneye hocam bu işlerden anlayan birisi gibisin
Beklentine ve oyun geliştiricilerinin tembelliğine bağlı hocam. Bana kalırsa önümüzde 1-2 sene içinde 2K için high-med ayarlar arasında gezmek zorunda kalırsın gibi. Eğer merak edersen şu videoya bir göz at bakalım. Bence en kötü xx70 serisi kart. Eğer fiyatı makul tutulsaydı 5070Ti çok iyi kart derdim.

Beklentine ve oyun geliştiricilerinin tembelliğine bağlı hocam. Bana kalırsa önümüzde 1-2 sene içinde 2K için high-med ayarlar arasında gezmek zorunda kalırsın gibi. Eğer merak edersen şu videoya bir göz at bakalım.

Tamam hocam videoya bakarım teşekkür ederim yardım ettiğin için sağolasın

saf güçte ortalama 67 fps veriyor görünüyor. buna DLSS ve MFG teknolojisi dahil değil. Bu teknolojileri kullanan oyun oynarsan daha yüksek değerleri verir. 4K'da ilerde belki 12GB VRAM yetmeyebilir ultra ayarda o yüzden ayar düşürmek zorunda kalabilirsin.

Screenshot_1.webp

saf güçte ortalama 67 fps veriyor görünüyor. buna DLSS ve MFG teknolojisi dahil değil. Bu teknolojileri kullanan oyun oynarsan daha yüksek değerleri verir. 4K'da ilerde belki 12GB VRAM yetmeyebilir ultra ayarda o yüzden ayar düşürmek zorunda kalabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim hocam ayar düşürmekden yana bir sorunum yok hocam ultra takıntısı değilim beni 2 sene felan götürür diye düşünüyorum oyunların optimizasyonu iyi olursa tabi tekrardan teşekkür ederim hocam böyle zahmet edip tablo attığın yardımcı olduğu için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,690
Üyeler
188,977
Son üye
Hepsert55
Geri