cagdas8300
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhaba
s10fe 17k
s9fe 20k
Arasında kaldım, sizce hangisi alınmalı?
s10fe 17k
s9fe 20k
Arasında kaldım, sizce hangisi alınmalı?
Hocam en fazla 20 vermek istiyorum tablet için. Teşekkür ederim yinede.Bütçeni artırırsan Samsung Galaxy S11 alabilirsin.
ya ekrandan ya işlemciden feda ediyorsun o zaman s11 en dengeli tablet benceHocam en fazla 20 vermek istiyorum tablet için. Teşekkür ederim yinede.
Bugün samsung ile onu bayide denedim ve ipadin 60hz olması gözüme çok kötü gözüktü. Hemde 21k ya geliyor kalemle.uzun süre kullanmak istiyosan bütçeni de biraz arttırabilirsen ipad 11 öneririm yıllarca kullandım tık bile etmedi apple tablet konusunda çok ileride bence
Amacım zaten sadece ders için. Oyun için hiçbir zaman kullanmam.ya ekrandan ya işlemciden feda ediyorsun o zaman s11 en dengeli tablet bence
EvetSadece ders içinmi kullanacaksın?
zamanla alışıldığını düşünüyorum samsung tabletler böyle üst model değil de s9 s10 modelleri 2 3 yıl içinde kesinlikle yavaşlamaya başlıyorBugün samsung ile onu bayide denedim ve ipadin 60hz olması gözüme çok kötü gözüktü. Hemde 21k ya geliyor kalemle.
Ekranı hem fiziki hem görüntü anlamında çok kötü.uzun süre kullanmak istiyosan bütçeni de biraz arttırabilirsen ipad 11 öneririm yıllarca kullandım tık bile etmedi apple tablet konusunda çok ileride bence
s11 ile ipad airi karşılaştırmak dünyanın en saçma şeyi olur ipad air oyuncak gibi kalıyoruzun süre kullanmak istiyosan bütçeni de biraz arttırabilirsen ipad 11 öneririm yıllarca kullandım tık bile etmedi apple tablet konusunda çok ileride bence
s9 nasıl yavaşlıyomuş 8 gen 2 işlemci var o tablettezamanla alışıldığını düşünüyorum samsung tabletler böyle üst model değil de s9 s10 modelleri 2 3 yıl içinde kesinlikle yavaşlamaya başlıyor
ben de ders için kullanıyorum sayfayı çevirirken 60 hz olsa kafayı yerdim galibaAmacım zaten sadece ders için. Oyun için hiçbir zaman kullanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
17.000TL'ye Klavye+Kalemli tablet istiyorsan:Amacım zaten sadece ders için. Oyun için hiçbir zaman kullanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
consumer.huawei.com