Ders için hangi tablet alınmalı?

s11 ile ipad airi karşılaştırmak dünyanın en saçma şeyi olur ipad air oyuncak gibi kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s9 nasıl yavaşlıyomuş 8 gen 2 işlemci var o tablette
ben s11 le karşılaştırmadım s11 dediğiniz tablet suanda yanlış bilmiyorsam 28 30 bandunda gidiyor arkadaşın söylediğine göre bütçesi o kadar yok ki bence s9 s10 yerine air modeli daha mantıklı s11 modeli tabiiki daha iyi olucak 1.5kat fiyat farkı var

17.000TL'ye Klavye+Kalemli tablet istiyorsan:
Bunuda denedim ve çok güzeldi hissiyatı ama biraz araştırınca pdf lerde bile bazen sorun oluşturabiliyormuş o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum.

neyse
ben s11 le karşılaştırmadım s11 dediğiniz tablet suanda yanlış bilmiyorsam 28 30 bandunda gidiyor arkadaşın söylediğine göre bütçesi o kadar yok ki bence s9 s10 yerine air modeli daha mantıklı s11 modeli tabiiki daha iyi olucak 1.5kat fiyat farkı var
airin neresi mantıklı air ile s11 aynı fiyat

ben s11 ile ipad air m3 ipad pro ve a16yı karşılaştırdım pronun hemen altında kalıyor aire fark atıyor
s11e bütçem çıkmaz diyorsan başka önerim yok

neyse

airin neresi mantıklı air ile s11 aynı fiyat

ben s11 ile ipad air m3 ipad pro ve a16yı karşılaştırdım pronun hemen altında kalıyor aire fark atıyor
s11e bütçem çıkmaz diyorsan başka önerim yok
pardon dostum a16 yı kastediyordum kusura bakmayın

Asus Chromebook öneririm dokunmatik ekranlı olanı

Bunuda denedim ve çok güzeldi hissiyatı ama biraz araştırınca pdf lerde bile bazen sorun oluşturabiliyormuş o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum.
PDF'lerde bir sorun yarattığı falan yok.Uğraşacağın tek şey uygulamaları kurmak.Honor v9 tablette var fakat kalem performansı nasıldır bilemiyorum.

Hocam çok kafa ağrıtıyormu google servisi olsun yada telegramdan bir pdf açıp çözerken felan?
Yok ben 1 senedir kullanıyorum telegramdan sağ üst köşesinden kalemle çizince hangi sayfadaysan onun üstünü çizebiliyorsun Google için gbox var ben microg kullanıyorum notlar uygulaması da baya iyi işlemci de snapdragon olması lazım

s11 ile ipad airi karşılaştırmak dünyanın en saçma şeyi olur ipad air oyuncak gibi kalıyor

s9 nasıl yavaşlıyomuş 8 gen 2 işlemci var o tablette

ben de ders için kullanıyorum sayfayı çevirirken 60 hz olsa kafayı yerdim galiba
birebir kullanıyorum kafayı yedirtecek hiç bişe olmuyor ve fazlasıyla iyi bence ipad 11 şarjı vs telefonlara göre epey gidiyor

Geri