YARDIM EDİN GPU KULLANIMI DÜŞTÜ.

Reaksiyon skoru
2
Pcyi topladım açtım kurdum ayarları yaptım oyuna girdim her şey normal gpu 99 kullanıyo cpu normal 2k ultra da pubg 200+ fps baya akıcı oc moc yok dümdüz sonra windowsu güncelledim oyuna girince lobide sıkıntı yok gpu 99 kullanıyo ama oyunu başlatınca gpu kullanımı 30 40 arası oluyo ve watt değeri 100e düşüyo çözemiyorum yardımcı oluun.

gpu kullanımı düşerken fps de düşüyor mu yoksa gpu kullanımı düşünce oyun kasmaya başlıyor mu ?

Sildim düzelmedi,ddu kullandım yine düzelmedi, windowsu yeniledim yine düzelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gpu kullanımı düşerken fps de düşüyor mu yoksa gpu kullanımı düşünce oyun kasmaya başlıyor mu ?
Gpu kullanımı düşnce tabii ki fps kaybı oluyo ve ara ara drop oluyo rtx 5070 sistem topluyoz uğraştığım şeye bak

Sildim düzelmedi,ddu kullandım yine düzelmedi, windowsu yeniledim yine düzelmedi.

Gpu kullanımı düşnce tabii ki fps kaybı oluyo ve ara ara drop oluyo rtx 5070 sistem topluyoz uğraştığım şeye bak
O zaman muhtemelen windows updateler ile alakalı bir sorun hocam ayarlarda güncellemeyi geri almaya çalış başka bi yöntem aklıma gelmiyor oyuna ve veya windowsa güncelleme gelmesini beklemelisin. Belki nvidia da durumun farkına varıp düzeltir daha son gelen nvidia güncellemesinde witcher 3 oyunundaki görüntü hatasını giderdiler.

O zaman muhtemelen windows updateler ile alakalı bir sorun hocam ayarlarda güncellemeyi geri almaya çalış başka bi yöntem aklıma gelmiyor oyuna ve veya windowsa güncelleme gelmesini beklemelisin. Belki nvidia da durumun farkına varıp düzeltir daha son gelen nvidia güncellemesinde witcher 3 oyunundaki görüntü hatasını giderdiler.
Güncellemeleri geri aldım ama bi işe yaramadı, bi uygulama olsa,oyuna girince gpu kullanımını %99 a getirse ve sabit tutsa çok iyi olur

Güncellemeleri geri aldım ama bi işe yaramadı, bi uygulama olsa,oyuna girince gpu kullanımını %99 a getirse ve sabit tutsa çok iyi olur
O uygulamanın açtığın oyun olması gerekiyor. Her oyun ekran kartının tamamını kullanmaz. FPS değerleri nasıl peki bu problemden sonra? İşlemci kullanımı nasıl ekran kartı %40 falan kullanılırken?

O uygulamanın açtığın oyun olması gerekiyor. Her oyun ekran kartının tamamını kullanmaz. FPS değerleri nasıl peki bu problemden sonra? İşlemci kullanımı nasıl ekran kartı %40 falan kullanılırken?
BU sorundan önce pubgde gpu 99 kullanıyodu.
Şuan lobide fps 200 ile 220 arası 2k ultrada /gpu 99 100./cpu ise 30
Ama oyunu başlatıp mape geçince gpu 49 50 arası ve cpu da 50 60 arası.

images.webp

windows 11 mi kullanıyosnz

sadece PUBG de mi oluyor? Öbür oyunlarda durum nedir?
Başka oyun yüklemedim bilmiyorum hangisini yükliyip deniyim

sadece PUBG de mi oluyor? Öbür oyunlarda durum nedir?

Birde sıcaklıklar nasıl
Sıcaklıklar max 65derece sıfır sistem daha yeni toplandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,054
Üyeler
186,439
Son üye
Spyw