YARDIM EDİN GPU KULLANIMI DÜŞTÜ.

Başka oyun yüklemedim bilmiyorum hangisini yükliyip deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklıklar max 65derece sıfır sistem daha yeni toplandı
bir tane AAA oyun ve bi tane İşlemci odaklı Cs Valo Lol gibi bir oyunda deneyin.

bir tane AAA oyun ve bi tane İşlemci odaklı Cs Valo Lol gibi bir oyunda deneyin.
çünkü zamanında pubg de bu rezilliği bende yaşamıştım ama benim çözümüm oynamamaktı :D bi daha girmedim oyuna

Evet

R5 7500f
Rtx 5070 inno3d 2x oc
Msi b850m gaming plus wifi
Corsair venegance 5600mt 32gb
Mldm500 ultra 1tb ssd
ben win10 kullanırken hiçbi sorun yaşamıyodum ne zmanki 11 e geçtim oyunlarda gpu kullanımım düştü sanki sistem çok kararsız çalışıyo gibi oyunları bitirince tekrar win10 a dönecem

ben win10 kullanırken hiçbi sorun yaşamıyodum ne zmanki 11 e geçtim oyunlarda gpu kullanımım düştü sanki sistem çok kararsız çalışıyo gibi oyunları bitirince tekrar win10 a dönecem
REİSSS DÜZELTTİM BE SONUNDA ÜSTÜ AÇIK ARABAYLA YAĞMURLU HAVADA GİDİYODUM RESMEN OH BE BİDE ŞU REZİL COİLWHİNE SESİ OLMASA TADINDAN YENMEZ

çünkü zamanında pubg de bu rezilliği bende yaşamıştım ama benim çözümüm oynamamaktı :D bi daha girmedim oyuna
Düzelttim reis şükür

nası düzelttin
Valla okadar çok şey denedimki sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı hangisinin düzelttiğini bilmiyorum ama en son oyuna girip oyun ayarlarını sıfırladım directx sürümünü 11gelişmiş yapıp karehızı sınırını kurcaladım oyuna girdim düzeldi ama yine bozulabilir saçma sapan işler belkide boşu boşuna format bilmem ne bi ton şey denedim.

Valla okadar çok şey denedimki sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı hangisinin düzelttiğini bilmiyorum ama en son oyuna girip oyun ayarlarını sıfırladım directx sürümünü 11gelişmiş yapıp karehızı sınırını kurcaladım oyuna girdim düzeldi ama yine bozulabilir saçma sapan işler belkide boşu boşuna format bilmem ne bi ton şey denedim.
hasbel kader yanlışlıkla yaptım diyon yani

FPS sınırlaması yapmıştın belki de farkında olmadan. Pc işinde yeniysen olabiliyor herkes anasının karnından doğma öğrenmedi tabi.
Yok fps sınırlaması yapmadığımdan 100de 100 eminim 20 tane yt videosu izledim hepsini uyguladım

Oyun ayarların ve çözünürlüğün nedir?
2560x1440p her şey ultra pubg
Çözdüm sorunu iyi şuan herşeyi fulleyince gpu 99 kullanıyo ayarları kısınca 70 80 kullanıyo .ayarlar kısıkken 99 kullansa fpsi uçursa güzel olcakta yapmıyo işte

2560x1440p her şey ultra pubg
Çözdüm sorunu iyi şuan herşeyi fulleyince gpu 99 kullanıyo ayarları kısınca 70 80 kullanıyo .ayarlar kısıkken 99 kullansa fpsi uçursa güzel olcakta yapmıyo işte
Ortada sorun yoktu dimi? Ayarları düşürdüğün için gpu kullanımı düştü :D

Senin söylediğini yapman için mevcut GPU yanına 7800-9800x3d falan çekmen lazım. 7500F ile olacak iş değil o

Ortada sorun yoktu dimi? Ayarları düşürdüğün için gpu kullanımı düştü :D

Senin söylediğini yapman için mevcut GPU yanına 7800-9800x3d falan çekmen lazım. 7500F ile olacak iş değil o
Hayır tabii ki ayarları düşürdüğüm için düşmedi gpu kullanımı, dediğin gibi olsa şuanda düşük olması lazım. 7500f şimdilik fazlasıyla yetiyor gereksiz masraf olur 9950x3d takmadıktan sonra mak 10 20 fps için değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,664
Üyeler
186,361
Son üye
mamidogan55
Geri