75bin laptop önerisi ama...

math(e)

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar. Ben 75bin tl ye kadar laptop almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? (Hem yazılım kodlama yeri gelince de oyun için istiyorum şu üni hayatı boyunca götürebilecek laptoplar olmalı, güvenilir bir marka olsun ucuz etin yahnisi yenmiyor sonra) MSİ KATANA 5070lik bir model gördüm alınır mı

Merhabalar. Ben 75bin tl ye kadar laptop almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? (Hem yazılım kodlama yeri gelince de oyun için istiyorum şu üni hayatı boyunca götürebilecek laptoplar olmalı, güvenilir bir marka olsun ucuz etin yahnisi yenmiyor sonra) MSİ KATANA 5070lik bir model gördüm alınır mı
Hayır alınmaz.Bunu al:

Nasıl bu kadar eminsin birde sürekli olarak teknolojik aletleri yüz yuze almış biri olarak hepsiburada falan güvenilir midir nasıl yapmam lazım
Herkesin olmasada MSI katana kullanan birkaç kişinin laptopu yandı.Güvenilir, bir sıkıntı çıkarmaz.

https://shop.asus.com/tr/90nr0md1-m00460-asus-tuf-gaming-a16-2025.html
77.999 TL (1000 Tl düşmüş hali)
2400 TL değerinde çanta hediyeli
Yeni kayıt olursan fiyattan 1000 TL daha düşüyor. AL geç.
İşlemcisi fazla ısınıyor bu modellerin fiyat avantajıda yok slayer r9t daha iyi olur.

Hocam kodlama veya grafik çizimi simülasyon için en fazla ne kadar ısınır bu model yani en mantıklısı bana da bu geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://shop.asus.com/tr/90nr0md1-m00460-asus-tuf-gaming-a16-2025.html
77.999 TL (1000 Tl düşmüş hali)
2400 TL değerinde çanta hediyeli
Yeni kayıt olursan fiyattan 1000 TL daha düşüyor. AL geç.
Kesin midir ciddi alıp geçeceğim acelesi var çünkü ama en iyisi olsun diye işte

Hocam kodlama veya grafik çizimi simülasyon için en fazla ne kadar ısınır bu model yani en mantıklısı bana da bu geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G helper ile daha ideal sıcaklıklarla kullanabilirsiniz gamegaraj istemiyorsanız alınabilir.

Bence 2k 5070 yerine 1080p 5060 alın daha iyi. 2k ekran, laptop için gereksiz geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,539
Üyeler
186,904
Son üye
emozj
Geri