Öneri Doğum günü hediyesi önerisi

Ensar1453

80+ Silver
Reaksiyon skoru
850
Dostlar doğum günü hediyesi alacağım (Kız)
Kafamda 1k gibi bir bütçe var
Sizce ne almalıyım. Teknolojik bir eşya olmasın çok anladığı şeyler değil
Günlük kullanımda işine yarayabilecek şeyler arıyorum

Biz ne sevdiğini nasıl bilecez ki çiçek kolye falan alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

legonun güllü oyuncağı var

Kullancak bişi istiyosan makyaj ürünleri olabilir. Beğendiği ya da istediği makyaj ürününden ilerleyebilirsin.

Biz ne sevdiğini nasıl bilecez ki çiçek kolye falan alabilirsin

legonun güllü oyuncağı var
Kullancak bişi istiyosan makyaj ürünleri olabilir. Beğendiği ya da istediği makyaj ürününden ilerleyebilirsin.
Kıyafet alınır mı çokmu klişe olur

süpriz olmasını istemiyorsan arkadaşın dediği gibi makyaj ürünü istediği bir parfüm tişört falan alabilirsin
Parfüm mantıklıymış
Ama sürpriz olsa daha iyi olur bence

istediği bişey varsa al yoksa o tarz kişisel ürünler alma kullanmayacağı bişey alırsan olmaz yani

Parfüm mantıklıymış
Ama sürpriz olsa daha iyi olur bence
ne tarz koku sevdiğini biliyorsan ona göre seveceği bişeyi alabilirsin parfümcü ablalar yardımcı oluyor

istediği bişey varsa al yoksa o tarz kişisel ürünler alma kullanmayacağı bişey alırsan olmaz yani

ne tarz koku sevdiğini biliyorsan ona göre seveceği bişeyi alabilirsin parfümcü ablalar yardımcı oluyor
Teşekkürler sağolasın
Parfüm işi kafama yattı
İyi forumlar

Sakın makyaj malzemesi alma :D çoğu zaman şu şekilde yorumlamaya açık; beni böyle beğenmiyor musun? Parfüm konusunda ise zevkini bilmeniz zor ve o fiyatlara düzgün bir edp yok gümüş anlamlı bir kolye daha doğru olur gibi geliyor yinede tanıyan sizsiniz.

Sakın makyaj malzemesi alma :D çoğu zaman şu şekilde yorumlamaya açık; beni böyle beğenmiyor musun? Parfüm konusunda ise zevkini bilmeniz zor ve o fiyatlara düzgün bir edp yok gümüş anlamlı bir kolye daha doğru olur gibi geliyor yinede tanıyan sizsiniz.
Hocam benim dostum kız arkadaşım değil
Gümüş kolye, bileklik falan yanlış anlaşılır.
Parfümde evet seçmesi zor

Hocam benim dostum kız arkadaşım değil
Gümüş kolye, bileklik falan yanlış anlaşılır.
Parfümde evet seçmesi zor
Sadece arkadaşınızsa EDT alın çok kasmaya gerek yok o zaman, Versace Red Jeans hem hafiftir hemde çoğu insana hitap eder değerlendirebilirsiniz şişesi de çok şıktır.

Sadece arkadaşınızsa EDT alın çok kasmaya gerek yok o zaman, Versace Red Jeans hem hafiftir hemde çoğu insana hitap eder değerlendirebilirsiniz şişesi de çok şıktır.
Pahalı be reis
1.6 biraz zorlar

En son tesbih alıp verecem herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,132
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri