tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 305
Bu arada 30 gün boyunca ücretsiz sanırım. En azından bende öyle yazıyordu.
Kendi altyapısı değilse arıza olunca takmıyorlar seni.TT tahaaütlü TNet gibi devamlı zam pompalayamıyor.türknetin ne kötü yanı var
5 senedir ftth kullanıyorum daha bir kez bile sorun yaşamadımKendi altyapısı değilse arıza olunca takmıyorlar seni.TT tahaaütlü TNet gibi devamlı zam pompalayamıyor.
5 senede 1 kez servis geldi bize de.Onda da biri gelip bizim kabloyu kesmişler.Şuan bir aydır geceleri yavaşlıyor altyapı atıyorlar çevreye sanırım ondan.2 sene önce 1 gün kesilmişti başka sorun olmadı.Arayınca 1-2 iş gününde geldiler.5 senedir ftth kullanıyorum daha bir kez bile sorun yaşamadım
Hocam yıllardır Superonline 1000mbit kullanıyorum, home office çalışıyorum. Ekran sürem günde 10+ saat ve bir gün bile olsun sorun yaşamadım.Sadece Türkcell 1000mbit altyapısı var. Superonline 700₺ ama kimse önermiyor forumda. Telekom altyapısı ise vdls2. Buna geçmek çok isterdim.
https://bireysel.turktelekom.com.tr...urali-tarifeler/yeni-magnet-limitsiz-tarifesi 5g gelmeden buna geç benceBizim mahallede ALTYAPI yok. Evet bildiğin altyapı direkt yok. Konum Gaziantep merkez bu arada. Hatta altyapı olmaması durumuna insanlar o kadar alışmış ki saçmasapan antenle çalışan internet firmaları türemiş bu şehirde. 16mb/s 800 lira + yüklü bir miktar anten parası isteniyordu en son ve yağmur yağdığında internetin yok... 5G'e hazırız Türkiye'm! Deprem olursa ölün Türkiye'm!
Binaya kutu gibi bişey taktılar türknet yazıyor türknetin alt yapısımı buevinizde alt yapınız turknetin kendi değil ise önermem
TTnet geçin
Alt yapı turknet ait ise kesinlile Turknet 1000/1000 veriyor.
evet ho.Binaya kutu gibi bişey taktılar türknet yazıyor türknetin alt yapısımı bu
tt kullaniyorum zaten ama taahhut istemeyenler icin cok iyitürk telekom kullanmanız daha sağlıklı olur fiyatlar aynı oluyor hemen hemen ve sorun oldugu zaman tt çözcek turknbet deıl kendi altyapısı olmadığı için