🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Bu arada 30 gün boyunca ücretsiz sanırım. En azından bende öyle yazıyordu.

TT 1000 var ama çakallar 1 aydır sinyal olmasına rağmen hiçbir randevuya gelmeyip sürekli başvuruyu iptalleyip sonra tekrar arayıp tekrar başvuru yaptırıyorlar buna 900 verip alırım bunlarla uğraşacağıma 3 kez başvuru yaptırıp iptalletti telekom 2 katını verir turknet alırım bunu yapmayacaklardı güzel olmuş bilgilendirme için teşekkürler

evinizde alt yapınız turknetin kendi değil ise önermem
TTnet geçin
Alt yapı turknet ait ise kesinlile Turknet 1000/1000 veriyor.

5 senedir ftth kullanıyorum daha bir kez bile sorun yaşamadım
5 senede 1 kez servis geldi bize de.Onda da biri gelip bizim kabloyu kesmişler.Şuan bir aydır geceleri yavaşlıyor altyapı atıyorlar çevreye sanırım ondan.2 sene önce 1 gün kesilmişti başka sorun olmadı.Arayınca 1-2 iş gününde geldiler.

Bizim mahallede ALTYAPI yok. Evet bildiğin altyapı direkt yok. Konum Gaziantep merkez bu arada. Hatta altyapı olmaması durumuna insanlar o kadar alışmış ki saçmasapan antenle çalışan internet firmaları türemiş bu şehirde. 16mb/s 800 lira + yüklü bir miktar anten parası isteniyordu en son ve yağmur yağdığında internetin yok... 5G'e hazırız Türkiye'm! Deprem olursa ölün Türkiye'm!

Sadece Türkcell 1000mbit altyapısı var. Superonline 700₺ ama kimse önermiyor forumda. Telekom altyapısı ise vdls2. Buna geçmek çok isterdim.
Hocam yıllardır Superonline 1000mbit kullanıyorum, home office çalışıyorum. Ekran sürem günde 10+ saat ve bir gün bile olsun sorun yaşamadım.

Bizim mahallede ALTYAPI yok. Evet bildiğin altyapı direkt yok. Konum Gaziantep merkez bu arada. Hatta altyapı olmaması durumuna insanlar o kadar alışmış ki saçmasapan antenle çalışan internet firmaları türemiş bu şehirde. 16mb/s 800 lira + yüklü bir miktar anten parası isteniyordu en son ve yağmur yağdığında internetin yok... 5G'e hazırız Türkiye'm! Deprem olursa ölün Türkiye'm!
https://bireysel.turktelekom.com.tr...urali-tarifeler/yeni-magnet-limitsiz-tarifesi 5g gelmeden buna geç bence

evinizde alt yapınız turknetin kendi değil ise önermem
TTnet geçin
Alt yapı turknet ait ise kesinlile Turknet 1000/1000 veriyor.
Binaya kutu gibi bişey taktılar türknet yazıyor türknetin alt yapısımı bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,508
Üyeler
186,500
Son üye
saaransar
Geri