En ucuz sistemi bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Eline sağlık güzel iş olmuş. Sitede tükendi olarak işaretlenen sistemler de listeleniyor bunun için bir filtreleme yapılabilir belki. Kolay gelsin
Yorumlarınız için teşekkürler hocam, anlık olarak çekemedigimden 2 saatte bir ürünleri çekiyorum o 2 saat aralıgında tükenmiş olma ihtimali yüksek ama2 saaten uzun süredir olmadığı halde gözüküyor ise denk geldiginz sistemi atarsanız çok sevinirim tek başıma gözümden kaçabiliyor

Yorumlarınız için teşekkürler hocam, anlık olarak çekemedigimden 2 saatte bir ürünleri çekiyorum o 2 saat aralıgında tükenmiş olma ihtimali yüksek ama2 saaten uzun süredir olmadığı halde gözüküyor ise denk geldiginz sistemi atarsanız çok sevinirim tek başıma gözümden kaçabiliyor
bu 2 saatlik süreyi kısaltmak mümkün mü ?

bu 2 saatlik süreyi kısaltmak mümkün mü ?
Mümkün, ilk versiyonlarda 4 saat olan süreyi 2 saate kadar indirebildim hedefim 1.5 daha sonra 1 saate indirmek ama 1 saatten kısa olur mu sanmıyorum ama bu ay gitmeden saatlik ürün çekmeyi halletmeye çalışıyorum

Elinize sağlık. Ben beğendim siteyi. Yalnız bir tane hatalı ilan buldum. Sizin site değil de yönlendirilen sitenin hatası. ( Tebilon )

Bunu hızlıca bildirebileceğimiz bir tuş ekleseniz iyi olurmuş aslında. " İlan hata bildir. " gibi. Bu ilanların altında bulunan " İncele - Fiyat geçmişi - Kalp " olan bölgeye eklenebilir diye düşündüm." Size bildirim gider. Siz de teyit ederseniz ilanın hatalı olduğunu, ilan olduğu yerde kalır ama kırmızı bir şerit veya dikkat çekici bir şekilde mesela kırmızı alan " Bu ilanda satıcı site kaynaklı hata vardır." falan yazabilir.

Tekrar elinize sağlık site için.

Hatalı ilan ryzen 5 9600x - rtx 5070 ti ekran kartı var. B840M anakart var. Fiyat 66.112 TL
Tabi ki özelleştirme seçeneklerinde rtx 5070 - b650m anakart seçilmiş.

Ekler

• görsel_2025-12-09_135124124.webp
    görsel_2025-12-09_135124124.webp
    86.2 KB · Hit: 23
  • 1.webp
    1.webp
    90.3 KB · Hit: 24
Elinize sağlık. Ben beğendim siteyi. Yalnız bir tane hatalı ilan buldum. Sizin site değil de yönlendirilen sitenin hatası. ( Tebilon )

Bunu hızlıca bildirebileceğimiz bir tuş ekleseniz iyi olurmuş aslında. " İlan hata bildir. " gibi. Bu ilanların altında bulunan " İncele - Fiyat geçmişi - Kalp " olan bölgeye eklenebilir diye düşündüm." Size bildirim gider. Siz de teyit ederseniz ilanın hatalı olduğunu, ilan olduğu yerde kalır ama kırmızı bir şerit veya dikkat çekici bir şekilde mesela kırmızı alan " Bu ilanda satıcı site kaynaklı hata vardır." falan yazabilir.

Tekrar elinize sağlık site için.

Hatalı ilan ryzen 5 9600x - rtx 5070 ti ekran kartı var. B840M anakart var. Fiyat 66.112 TL
Tabi ki özelleştirme seçeneklerinde rtx 5070 - b650m anakart seçilmiş.

"İlan hata bildir. " kısmını not aldım hocam bence de mantıklı, detaylı feedbackiniz için de ayrı teşekkürler baktığım kadarıyla ürünün bilgileri aslında doğru geliyor fakat default gelmesi gereken bileşenlerin stokları bittiginden alternatif bileşenlere otomatik geçiyor bunu bir kullancı daha bildirdi üstünde çalışıyorum ne yazık ki sorunu çözmem biraz zaman alacak.

https://www.tebilon.com/amd-7500f-m...g-shadow-2x-oc-plus-16gb-msi-a620-16gb-500gb/
Bahsettiğim ilan bu. Tebilonda listeleniyor ama tükendi ibaresi olduğu için satışa açık değil. Bu tür hatalar için Sepete Ekle butonunun durumunu kontrol edebilirsin. Butonun class'ında disabled, passive veya out-of-stock gibi ibareler var mı veya buton text kontrolleri.
Başlıktan regex ile yazılı olan parçaları alıp sunulan parça opsiyonlarında hangi element(div, input vs) aktifse onunla karşılaştırma yapılabilir.
Eğer parça değişirse genellikle fiyat da değişir. İlandaki liste fiyatı ile sayfa yüklendiğinde hesaplanan toplam tutar arasında büyük fark varsa parça değişimine işaret edebilir. Belki bunu da bir çözüm olarak kullanabilirsin.
Kolay gelsin.

https://www.tebilon.com/amd-7500f-m...g-shadow-2x-oc-plus-16gb-msi-a620-16gb-500gb/
Bahsettiğim ilan bu. Tebilonda listeleniyor ama tükendi ibaresi olduğu için satışa açık değil. Bu tür hatalar için Sepete Ekle butonunun durumunu kontrol edebilirsin. Butonun class'ında disabled, passive veya out-of-stock gibi ibareler var mı veya buton text kontrolleri.
Başlıktan regex ile yazılı olan parçaları alıp sunulan parça opsiyonlarında hangi element(div, input vs) aktifse onunla karşılaştırma yapılabilir.
Eğer parça değişirse genellikle fiyat da değişir. İlandaki liste fiyatı ile sayfa yüklendiğinde hesaplanan toplam tutar arasında büyük fark varsa parça değişimine işaret edebilir. Belki bunu da bir çözüm olarak kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
Hocam siz link atınca tükendi yazısını gördüm, tebilonu sitesine aşına olmadığımdan görmemişim haklısınız ilk güncellemede düzeltceğimd detaylı feedback için teşekkürler

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda toplayan bir web sitesi geliştirdim. enucuzsistem.com, istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırmanıza ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulmanıza yardımcı oluyor.

Mevcut Durum

• Tüm ürünlerin detaylı bileşen verileri alındıktan sonra kapsamlı bir kıyaslama özelliği eklemeyi planlıyorum (yakın vadede olmayabilir).
  • Peşin fiyatına taksit yapılan ürünlerin taksitli fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz özellik üzerinde çalışıyorum. Tamamlanmadı ama şu anda test aşamasında ve kullanılabilir durumda.

Yeni Eklenen Özellikler

• RAM tipi filtresi
  • RAM kapasitesi filtresi
  • Depolama boyutu filtresi
  • VRAM filtresi
  • Filtrelerde, ilgili kriteri sağlayan sistem sayısını gösteren sayaç
  • Anakart marka filtresi
  • Anakart çipset filtresi
  • Çapraz filtreleme özelliği
  • Fiyat geçmişi (bu geceden itibaren kayıt almaya başlayacak)
  • Taksitli fiyat karşılaştırma
  • PSU ve kasa marka filtresi
  • Kart ve taksit sayısına göre taksitli fiyat filtresi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
güzel olmuş eline sağlık.

Çok iyi site, eline sağlık. Özellikle yeni sistem alacaklar ve çok bilgili olmayanlar kesinlikle siteden fiyatlara baksın. Bir anda 10K zam yapıyorlar, garip şekilde.

Hocam taksit kısmına peşin fiyatına göre listelemesi için bir özellik ekleyebilir misiniz?

Geri