evet turknet alt yapısı demekBinaya kutu gibi bişey taktılar türknet yazıyor türknetin alt yapısımı bu
Evet aktif şuan. PC'den kablolu bağlantı 880/58 alıyorum şuan. İlk ay da bedava.Aktif edebildiniz mi ?
Evet aktif şuan. PC'den kablolu bağlantı 880/58 alıyorum şuan. İlk ay da bedava.
Hocam 2 3 senedir kullanıyorum dağlık bir bölgedeyim ondan mı bilmiyorum ping dışında gayet iyi 42 43 ms 100 mbps fiberde 110 a 48 alıyorumSizce Vodafone ev İnterneti nasıldır. Altyapı olarak türk telekomun fiberi var ve fiyatı Türk Telekom dan daha uygun
Onay sayfasına gösteriyor kaç gün bedava kullanacağın işte fatura kesim tarihin falan. O kısma gelene kadar devam ettir tam onay sayfasına bak. 200tl yükseltme parasını almayacak yani 24 gün için benden.Ben türknet'e geçiş yapalı 2 ay oluyor. 3. aya giriş yaptım. 1000'e yükseltince yine 1 ay daha bedava mı olacak?
Vodefone da ekipler bir tık daha geç cevap veriyorlar. Arıza durumlarında pek oralı olmuyorlar diye duydum da ondan sordumHocam 2 3 senedir kullanıyorum dağlık bir bölgedeyim ondan mı bilmiyorum ping dışında gayet iyi 42 43 ms 100 mbps fiberde 110 a 48 alıyorum
Hocam cevap gelmedi ama şuan webten tekrardan denedim oldu.Destekten cevap alırsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
5 dk da geçiş tamamlandıHocam cevap gelmedi ama şuan webten tekrardan denedim oldu.
Şimdi geçtim modemi kontrol ettim yetebiliyorduMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçtiniz mi hocam siz
Şimdi geçtim modemi kontrol ettim yetebiliyordu
Alıntıyı görüntüle