Turkcell rezil bir sağlayıcı kendi altyapısında 1000-50 kullanıyorum yakında TT-VDSL geçeceğim. Fifa ve Valve 60-70 ms aşağısı oynayamazsınız.Vodofone da TT alt yapısına 820 liraya veriyor 1000 mps yi. Birde ilk faturunanızı vodafone karşılıyor , ayrıca vodafone payiniz varsa her ay yüzde 10 nunu iade ediyor bir de ev internetine geçtiğiniz için 500 lira puan tanımlıyor bunu hepsiburada çekine de dönüştürebiliyorsunuz. Toplama bakıldığında aylık 635 tl ye gelmiş oluyor. Kurulum ve modem ücreti de ücretsiz. 2 yıl da taahhütlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkcell de 700 liraya veriyordu kendi altyapısına ihtiyacı olan varsa
500den ödüyorum güncel 700e denk geliyor kusursuz
Geçtiniz mi hocam siz500den ödüyorum güncel 700e denk geliyor kusursuz
50 üstü upload veren firma var mı turknet dışındaTam düşünürken upload un 50 olduğunı gördüm. Konu benim için kapandı.
Yok diye biliyorum.50 üstü upload veren firma var mı turknet dışında
Hayır modemi değiştirmem lazim onceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçtiniz mi hocam siz
50 üstü upload veren firma var mı turknet dışında
türktelekomun bazı paketlerinde 125 vs veriyor bazen,kablonette veriyor 125 bazı paketlerinde.Yok diye biliyorum.
türktelekom için link var mıHayır modemi değiştirmem lazim once
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türktelekomun bazı paketlerinde 125 vs veriyor bazen,kablonette veriyor 125 bazı paketlerinde.
Türktelekom için güncel pakertlerde 125lik bulamadım.türktelekom için link var mı
kablonet altyapısı zaten çok sınırlı ttnette uzun süredir bakıyorum 50 üstü hiç vermedilerTürktelekom için güncel pakertlerde 125lik bulamadım.
kablonette 100lük var