🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

500den ödüyorum güncel 700e denk geliyor kusursuz

Vodofone da TT alt yapısına 820 liraya veriyor 1000 mps yi. Birde ilk faturunanızı vodafone karşılıyor , ayrıca vodafone payiniz varsa her ay yüzde 10 nunu iade ediyor bir de ev internetine geçtiğiniz için 500 lira puan tanımlıyor bunu hepsiburada çekine de dönüştürebiliyorsunuz. Toplama bakıldığında aylık 635 tl ye gelmiş oluyor. Kurulum ve modem ücreti de ücretsiz. 2 yıl da taahhütlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkcell de 700 liraya veriyordu kendi altyapısına ihtiyacı olan varsa

Vodofone da TT alt yapısına 820 liraya veriyor 1000 mps yi. Birde ilk faturunanızı vodafone karşılıyor , ayrıca vodafone payiniz varsa her ay yüzde 10 nunu iade ediyor bir de ev internetine geçtiğiniz için 500 lira puan tanımlıyor bunu hepsiburada çekine de dönüştürebiliyorsunuz. Toplama bakıldığında aylık 635 tl ye gelmiş oluyor. Kurulum ve modem ücreti de ücretsiz. 2 yıl da taahhütlü

Türkcell de 700 liraya veriyordu kendi altyapısına ihtiyacı olan varsa
Turkcell rezil bir sağlayıcı kendi altyapısında 1000-50 kullanıyorum yakında TT-VDSL geçeceğim. Fifa ve Valve 60-70 ms aşağısı oynayamazsınız.

Geçtiniz mi hocam siz
Hayır modemi değiştirmem lazim once

50 üstü upload veren firma var mı turknet dışında
Yok diye biliyorum.
türktelekomun bazı paketlerinde 125 vs veriyor bazen,kablonette veriyor 125 bazı paketlerinde.

Hayır modemi değiştirmem lazim once

türktelekomun bazı paketlerinde 125 vs veriyor bazen,kablonette veriyor 125 bazı paketlerinde.
türktelekom için link var mı

arkadaslar altyapiniz oldugu saylayici kullanmaniz en iyisi ben turknet kullaniyordum ve altyapi turk telekomdu 7-8 ay boyunca bir hiz dusuklugu ve internet kesikligiyle ugrastim ankastre problemi varmis oyle diyorlardi Turk Telekom ekiplerini yonlendirdik diyorlardi surekli fakat herhangi bir gelen giden olmuyordu en sonunda turk telekoma gecirdim ve turk telekom geldigi gibi sorunumu cozdu ayrica herhangi bir ariza bildirimide yapilmamis onlara oturdugum bolgeyle ilgili

Benim fiber altyapım max 100 destekliyor yıllardır böyle ve bugün sorduğumda 200 tl karşılığında 1000mbps yapabiliriz diyorlar o hızı türktelekom vermiyor siz nasıl veriyorsunuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri