Kopma derken? Bende almak istiyom baya öneriyorlar razeriO kulaklığın kopma ihtimali çok yüksek.![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.421,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başlığının plastik olmasından dolayı kopup ayrılma ihtimali var.Kopma derken? Bende almak istiyom baya öneriyorlar razeri
deri ped olmasın fazla terliyorum şuan
şuan razer barracuda x almayı düşünüyorum
İnanılmaz berbat bir mikrofon kalitesine razıysanız alabilirsiz ama malzeme kalitesi o kadar iyi değil.Kopma derken? Bende almak istiyom baya öneriyorlar razeri
deri ped olmasın fazla terliyorum şuan
bu ara çok görüyorum bu kulaklığı ama benim içime sinmiyor
aktif olarak kullanıyorum. uygulamsından Equ ayarı yapılması gerekiyor. onun dışında 2000mah ile uzun süre şarja takmadan gidiyor, mikrofon kalitesi mükemmel deil ama yeterli ve net veriyor. yanlış bilmiyosam ped olarakda hava alan deri kullanılıyor.
razer kulaklıkların çoğunda kronik sorunlar var mikrofon kalitesini de şöyle söyliyim sesin gayet net ve güzel gider karşıya ama gürültü engellemesi gerçekten çok kötü bütün sesleri alıyorderi ped olmasın fazla terliyorum şuan
hocam bi ara bunu gördüm ama deri ped aşırı terliyorum
aktif olarak kullanıyorum. uygulamsından Equ ayarı yapılması gerekiyor. onun dışında 2000mah ile uzun süre şarja takmadan gidiyor, mikrofon kalitesi mükemmel deil ama yeterli ve net veriyor. yanlış bilmiyosam ped olarakda hava alan deri kullanılıyor.
Aşırı profesyonel bişi peklemediğin sürece (ki bu bütçede çok beklemek mantıklı değil 6-7k ya steelseries falan alınması gerek) mchose orta bütçede gayet güzel iş çıkartıyor. Fabrika çıkışı Equalizer ayarı berbat olduğundan senin ayarlaman gerekiyor birtek. onun dışında farklı modellerini kullanan insanlar şarj süresinden vs memnunlar.bu ara çok görüyorum bu kulaklığı ama benim içime sinmiyor
Hava alan deri pad kullanıyor olması lazım dediğim gibi. Normal deri padlere göre hafif mikro boşluklar olduğundan fazla terletmemesi gerekmekte. ben havit h2002p den geçtim onda düz deri vardı ve dediğiniz gibi 2-3 saat sonra benimde kulaklarım terliyodu. mchose bayadır kullanıyorum uzun kullanımda falan terleme yapmıyor memnunum.hocam bi ara bunu gördüm ama deri ped aşırı terliyorum
Razer barracuda x ben de tekrar alacamderi ped olmasın fazla terliyorum şuan