3-4k arası kulaklık önerisi

Cokomit

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
4000
deri ped olmasın fazla terliyorum şuan

şuan razer barracuda x almayı düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
O kulaklığın kopma ihtimali çok yüksek.
Kopma derken? Bende almak istiyom baya öneriyorlar razeri

aktif olarak kullanıyorum. uygulamsından Equ ayarı yapılması gerekiyor. onun dışında 2000mah ile uzun süre şarja takmadan gidiyor, mikrofon kalitesi mükemmel deil ama yeterli ve net veriyor. yanlış bilmiyosam ped olarakda hava alan deri kullanılıyor.

aktif olarak kullanıyorum. uygulamsından Equ ayarı yapılması gerekiyor. onun dışında 2000mah ile uzun süre şarja takmadan gidiyor, mikrofon kalitesi mükemmel deil ama yeterli ve net veriyor. yanlış bilmiyosam ped olarakda hava alan deri kullanılıyor.
bu ara çok görüyorum bu kulaklığı ama benim içime sinmiyor

razer kulaklıkların çoğunda kronik sorunlar var mikrofon kalitesini de şöyle söyliyim sesin gayet net ve güzel gider karşıya ama gürültü engellemesi gerçekten çok kötü bütün sesleri alıyor

hocam bi ara bunu gördüm ama deri ped aşırı terliyorum

bu ara çok görüyorum bu kulaklığı ama benim içime sinmiyor
Aşırı profesyonel bişi peklemediğin sürece (ki bu bütçede çok beklemek mantıklı değil 6-7k ya steelseries falan alınması gerek) mchose orta bütçede gayet güzel iş çıkartıyor. Fabrika çıkışı Equalizer ayarı berbat olduğundan senin ayarlaman gerekiyor birtek. onun dışında farklı modellerini kullanan insanlar şarj süresinden vs memnunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bi ara bunu gördüm ama deri ped aşırı terliyorum
Hava alan deri pad kullanıyor olması lazım dediğim gibi. Normal deri padlere göre hafif mikro boşluklar olduğundan fazla terletmemesi gerekmekte. ben havit h2002p den geçtim onda düz deri vardı ve dediğiniz gibi 2-3 saat sonra benimde kulaklarım terliyodu. mchose bayadır kullanıyorum uzun kullanımda falan terleme yapmıyor memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1765635610553.webp

kendi sitelerinin bilgilerindede aynen bu şekilde yazı yazmakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,089
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım
Geri