🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam tekrar amazona ulaş bazıları iade vermezken bazıları veriyor. özellikle de arayarak şansını dene
Ben kamp sandalyesi almıştım ama kutusunu açmamıştım. sonra açınca baktım kol koyulacak yerleri yok ben alırken farketmemişim. üründe sorun yoktu aslında
müşteri hizmetlerine bağlandım anlattım durumu iade aldıar. 3 ay geçmişti ürünü alalı. müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
öyle de bir deniyeyim o zaman çok teşşekür ediyorum umarım olumlu sonuç alırım

Bugün bende şu ürünü aldım. Çin'den aldığım akıllı ev cihazlarını zegbee vs. evdeki ağdan ayrı bir ağda çalıştırmak gibi bir planım var. Bu cihazı benim modeme Landan bağlayınca ayrı bir ağ oluşturabiliyorum sanırım. Güvenlik açısından Çin malı akıllı ev aksesuarlarımı kendi modemime bağlamak istemedim.
Olmadı denerim işime yaramazsa iade ederiz.
1765305925839.webp

ihtiyacı olan senden alsın hocam o zaman ben eğitim indiriminden aldım zamanında çok memnunum 16.8k ya denk gelmişti
Bende eğitim indiriminden aldım. Elimde 2 monitör oldu eskinisini satacaktım onda ekranda ufak bir çizik olunca bunu satıp onu kullanmayı düşünüyorum .

https://amzn.eu/d/f8nqy13
Bu kulaklığı aldım . Adamlar içinden mikrofonu alıp iade etmiş. Şimdi iade ile uğraş. Kutu açarken video çektim
İnsanımızın aptallığı işte. Amazon bu konuda kesinlikle katı bir politika izlemeli. Eksik gönderimlerde ceza falan kesmeli yoksa böyle daha coook yaşanır en sonunda iade kabul etmeme gibi olaylar başlar.

İnsanımızın aptallığı işte. Amazon bu konuda kesinlikle katı bir politika izlemeli. Eksik gönderimlerde ceza falan kesmeli yoksa böyle daha coook yaşanır en sonunda iade kabul etmeme gibi olaylar başlar.
eksik ürün tespit edilirse kutu içeriğinde iade bedelinden kesiliyor. mikrofonu alan arkadaş muhtemelen parasını ödemiş oldu ama istese sadece mikrofonu alamayacaktı bu sayede çalarak almış oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,973
Üyeler
186,418
Son üye
gökigökiş
Geri