PC Temizleme Sonrası Çalışmama Sorunu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolar bunlar ön taraftaki
81UPYZ0EdqL._AC_UF350,350_QL80_.webp

bu fotoğrafı kullanarak yapmanızı öneririm. en kötü youtubeden video izleyin.

Bunu hallettim tamam şimdi kasanın önünde korumadan gelen tekli minik wynı bunun gibi bi kablo var üzernde led yazıyor onu nereye takcam
Hd led vs. den bahsediyosunuz galiba. onlar fazla önemli değil ama fotoda attığım yerde aynı şekilde ayrımlar yapılmış. fotoğrafta ayrım yapılan yerlere takmanız gerek. o pinler oradan başka yere takilmıyor zaten.

Bunlar da var

Önemli ve en manyak kısım bunlar zaten şunları çözsem sorunsuz dönecek her şey fanlar ve rgbleri sanırım bunlarda

Ekler

• 1000238877.webp
    1000238877.webp
    331.7 KB · Hit: 8
  • 1000238878.webp
    1000238878.webp
    437.1 KB · Hit: 11
  • 1000238879.webp
    1000238879.webp
    299.3 KB · Hit: 8
  • 1000238880.webp
    1000238880.webp
    1 MB · Hit: 6
  • 1000238881.webp
    1000238881.webp
    661.5 KB · Hit: 9
Bunlar da var

Önemli ve en manyak kısım bunlar zaten şunları çözsem sorunsuz dönecek her şey fanlar ve rgbleri sanırım bunlarda
Led kablosundan emin değilim ama Hd audio ve USb yazanın Rgb ledler ile alakası bulunmamakta. onlarda anakartın gerekli pinlerine oturtulduğunda kasanın önünde veya üstünde bulunan Usb ve jag girişlerini açıyor.

İşlemci soğutucunun markası ne biliyor musun yani orijinali mi bu şekilde yoksa yanlış mı montaj yaptın ilk kez görüyorum böyle bir işlemci soğutucu

Led kablosundan emin değilim ama Hd audio ve USb yazanın Rgb ledler ile alakası bulunmamakta. onlarda anakartın gerekli pinlerine oturtulduğunda kasanın önünde veya üstünde bulunan Usb ve jag girişlerini açıyor.
Egzoz fanı ön fanlar çalışmıyor ön fan egzoz fanı rgbleri yok. Ana kart ekran kartı ramlar ve rgbleri çalışıyor

İşlemci soğutucunun markası ne biliyor musun yani orijinali mi bu şekilde yoksa yanlış mı montaj yaptın ilk kez görüyorum böyle bir işlemci soğutucu
BENDE BÖYLE BİRŞEY İLK KEZ GÖRÜYORUM SOĞUTMA SİSTEMİNİ DÜZGÜN TAKTIM MACUN SÜRDÜM O SORUNSUZ AMA DELİ EDİYOR ADAMI

Ekler

• 1000238882.webp
    1000238882.webp
    548.7 KB · Hit: 15
Egzoz fanı ön fanlar çalışmıyor ön fan egzoz fanı rgbleri yok. Ana kart ekran kartı ramlar ve rgbleri çalışıyor
onlar zaten anakartta olduğundan otomatik çalışır. ön egsoz fanlar ya yanlış takmışınızdır yada unutmuşunuzdur. bize önemli olan şuanda çalışıp görüntü geliyormu. birde işlemco soğutucu yanlış takmışsınız bir ara düzeltmenizi öneririm.

onlar zaten anakartta olduğundan otomatik çalışır. ön egsoz fanlar ya yanlış takmışınızdır yada unutmuşunuzdur. bize önemli olan şuanda çalışıp görüntü geliyormu. birde işlemco soğutucu yanlış takmışsınız bir ara düzeltmenizi öneririm.
Nasıl yanlış takmışım üst alta üflüyor alt üste üflüyor
Ortada ramı soğutuyor

Bence bir bilgisayarcıya git düzeltsin tüm kasayı soğutucu vs hepten bozacaksın ya da hangi ildeysen belki buradan yardım eden çıkar yazarak çözülmez bu.

Nasıl yanlış takmışım üst alta üflüyor alt üste üflüyor

Ortada ramı soğutuyor

Bence bir bilgisayarcıya git düzeltsin tüm kasayı soğutucu vs hepten bozacaksın ya da hangi ildeysen belki buradan yardım eden çıkar yazarak çözülmez bu.
Şuan araba yok para da yok ele kuvvet bele kuvvet gidiyoz

Ekler

• 1000238885.webp
    1000238885.webp
    270.6 KB · Hit: 10
90 derece döndürmen gerek bu şekil nasıl monte edebildin bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,403
Üyeler