TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 388
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablolar bunlar ön taraftaki
bu fotoğrafı kullanarak yapmanızı öneririm. en kötü youtubeden video izleyin.
Kablolar bunlar ön taraftaki
Bunu hallettim tamam şimdi kasanın önünde korumadan gelen tekli minik wynı bunun gibi bi kablo var üzernde led yazıyor onu nereye takcamAlıntıyı görüntüle
bu fotoğrafı kullanarak yapmanızı öneririm. en kötü youtubeden video izleyin.
Hd led vs. den bahsediyosunuz galiba. onlar fazla önemli değil ama fotoda attığım yerde aynı şekilde ayrımlar yapılmış. fotoğrafta ayrım yapılan yerlere takmanız gerek. o pinler oradan başka yere takilmıyor zaten.Bunu hallettim tamam şimdi kasanın önünde korumadan gelen tekli minik wynı bunun gibi bi kablo var üzernde led yazıyor onu nereye takcam
Led kablosundan emin değilim ama Hd audio ve USb yazanın Rgb ledler ile alakası bulunmamakta. onlarda anakartın gerekli pinlerine oturtulduğunda kasanın önünde veya üstünde bulunan Usb ve jag girişlerini açıyor.Bunlar da var
Önemli ve en manyak kısım bunlar zaten şunları çözsem sorunsuz dönecek her şey fanlar ve rgbleri sanırım bunlarda
Egzoz fanı ön fanlar çalışmıyor ön fan egzoz fanı rgbleri yok. Ana kart ekran kartı ramlar ve rgbleri çalışıyorLed kablosundan emin değilim ama Hd audio ve USb yazanın Rgb ledler ile alakası bulunmamakta. onlarda anakartın gerekli pinlerine oturtulduğunda kasanın önünde veya üstünde bulunan Usb ve jag girişlerini açıyor.
BENDE BÖYLE BİRŞEY İLK KEZ GÖRÜYORUM SOĞUTMA SİSTEMİNİ DÜZGÜN TAKTIM MACUN SÜRDÜM O SORUNSUZ AMA DELİ EDİYOR ADAMIİşlemci soğutucunun markası ne biliyor musun yani orijinali mi bu şekilde yoksa yanlış mı montaj yaptın ilk kez görüyorum böyle bir işlemci soğutucu
onlar zaten anakartta olduğundan otomatik çalışır. ön egsoz fanlar ya yanlış takmışınızdır yada unutmuşunuzdur. bize önemli olan şuanda çalışıp görüntü geliyormu. birde işlemco soğutucu yanlış takmışsınız bir ara düzeltmenizi öneririm.Egzoz fanı ön fanlar çalışmıyor ön fan egzoz fanı rgbleri yok. Ana kart ekran kartı ramlar ve rgbleri çalışıyor
Nasıl yanlış takmışım üst alta üflüyor alt üste üflüyoronlar zaten anakartta olduğundan otomatik çalışır. ön egsoz fanlar ya yanlış takmışınızdır yada unutmuşunuzdur. bize önemli olan şuanda çalışıp görüntü geliyormu. birde işlemco soğutucu yanlış takmışsınız bir ara düzeltmenizi öneririm.
Ortada ramı soğutuyoronlar zaten anakartta olduğundan otomatik çalışır. ön egsoz fanlar ya yanlış takmışınızdır yada unutmuşunuzdur. bize önemli olan şuanda çalışıp görüntü geliyormu. birde işlemco soğutucu yanlış takmışsınız bir ara düzeltmenizi öneririm.
Nasıl yanlış takmışım üst alta üflüyor alt üste üflüyor
Ortada ramı soğutuyor
Şuan araba yok para da yok ele kuvvet bele kuvvet gidiyozBence bir bilgisayarcıya git düzeltsin tüm kasayı soğutucu vs hepten bozacaksın ya da hangi ildeysen belki buradan yardım eden çıkar yazarak çözülmez bu.
Önceden hep böyleydi sağa sola değil alt üst bakıyordu90 derece döndürmen gerek bu şekil nasıl monte edebildin bilemedim