Bütçe 3000 TL ryzen 5 7500 f soğutucu önerisi 360 mm beyaz sıvı soğutma arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Hocam nasıl bir üründür acaba kullandınızmı sorunu varmıdır segotep yabancı bir marka gibi geldide satıcı güven vermedi hocam incehesapda 4 k gaming gecesinde düşer mi acaba baya soru sordum kusura bakmayın hocam
tam istediklerine göre,+ olarak ekranı da var![]()
Kullanmadım ancak ürünleri fena değil ve son zamanlarda popüler oldu. Kasa ve soğutma kısmında öne çıkıyor bir tık.Hocam nasıl bir üründür acaba kullandınızmı sorunu varmıdır segotep yabancı bir marka gibi geldide satıcı güven vermedi hocam incehesapda 4 k gaming gecesinde düşer mi acaba baya soru sordum kusura bakmayın hocam
1-) geçen cuma günü bunun ekransızını 2600 e sattılar.Hocam nasıl bir üründür acaba kullandınızmı sorunu varmıdır segotep yabancı bir marka gibi geldide satıcı güven vermedi hocam incehesapda 4 k gaming gecesinde düşer mi acaba baya soru sordum kusura bakmayın hocam
Kasa 360 mm destekliyor hocam bir daha sıvı soğutma almak ile uğraşmak istemiyorum işlemci belki sonra yükseltirsem işime yarar 360 mm hem çok yormaz işlemciyi diye düşündüm 360 mm hocam7500F işlemciyi hava soğutmalar bile serin çalıştırır. 360 çok fazla. İlla sıvı soğutma olsun diyorsanız 240 MM kaliteli bir hava soğutma almak daha mantıklı olacaktır.
![]()
CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB R120 ARGB Fanlı 240mm Sıvı İşlemci Soğutucu-CW-9060092-WW Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB R120 ARGB Fanlı 240mm Sıvı İşlemci Soğutucu-CW-9060092-WW Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
3K'lık bir 360MM sıvı soğutma çok kaliteli olmayacağı için üst düzey işlemcileri iyi soğutamaz ki, ileriye dönük düşünüyorsanız bütçe arttırıp iyi bir 360'lık soğutucu alabilirsiniz.Kasa 360 mm destekliyor hocam bir daha sıvı soğutma almak ile uğraşmak istemiyorum işlemci belki sonra yükseltirsem işime yarar 360 mm hem çok yormaz işlemciyi diye düşündüm 360 mm hocam
Kasa 360 mm destekliyor hocam bir daha sıvı soğutma almak ile uğraşmak istemiyorum işlemci belki sonra yükseltirsem işime yarar 360 mm hem çok yormaz işlemciyi diye düşündüm 360 mm hocam
Soğutması gayet güzel hocam, herhangi bir kronik sorunu da yok.Bu nasıl bir soğutucu hocam bilgi verebilirmisiz sorun vesaire