Yardım 3 k sıvı soğutma önerisi

Gagafa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Bütçe 3000 TL ryzen 5 7500 f soğutucu önerisi 360 mm beyaz sıvı soğutma arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Hocam nasıl bir üründür acaba kullandınızmı sorunu varmıdır segotep yabancı bir marka gibi geldide satıcı güven vermedi hocam incehesapda 4 k gaming gecesinde düşer mi acaba baya soru sordum kusura bakmayın hocam
Kullanmadım ancak ürünleri fena değil ve son zamanlarda popüler oldu. Kasa ve soğutma kısmında öne çıkıyor bir tık.

Hocam nasıl bir üründür acaba kullandınızmı sorunu varmıdır segotep yabancı bir marka gibi geldide satıcı güven vermedi hocam incehesapda 4 k gaming gecesinde düşer mi acaba baya soru sordum kusura bakmayın hocam
1-) geçen cuma günü bunun ekransızını 2600 e sattılar.
2-) segotepin asıl işi soğutmaymış. abdullah bir videoda demişti.
3-) 3K ya 360mm sıvı soğutma iyi markalarda zor hocam. üstüne 700 1000 daha koyup 240mm alsanız iyi bir şey alırsınız.

7500F işlemciyi hava soğutmalar bile serin çalıştırır. 360 çok fazla. İlla sıvı soğutma olsun diyorsanız 240 MM kaliteli bir hava soğutma almak daha mantıklı olacaktır.
Kasa 360 mm destekliyor hocam bir daha sıvı soğutma almak ile uğraşmak istemiyorum işlemci belki sonra yükseltirsem işime yarar 360 mm hem çok yormaz işlemciyi diye düşündüm 360 mm hocam

Kasa 360 mm destekliyor hocam bir daha sıvı soğutma almak ile uğraşmak istemiyorum işlemci belki sonra yükseltirsem işime yarar 360 mm hem çok yormaz işlemciyi diye düşündüm 360 mm hocam
3K'lık bir 360MM sıvı soğutma çok kaliteli olmayacağı için üst düzey işlemcileri iyi soğutamaz ki, ileriye dönük düşünüyorsanız bütçe arttırıp iyi bir 360'lık soğutucu alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri