❌İndirim Bitti! Asus ROG-STRIX-1000G-AURA POWER SUPPLY 8.369TL

Aklıma ilk gelen RM1000x örneğin, indirimlerle bundan çok da farkı olmayan fiyatlara gayet alınıyordu. Güncel olarak stoklarda yokmuş henüz gördüm, ara ara gelip gelip biten bir model, örneğin kendi kullandığım RM850x'i de zamanında bu şekilde güzel bir fiyata alabilmiştim 7 bandında.
0 ses, japon kapasitörlü, tam bir A+ PSU'dur, ha güncel olarak stokta olmadığına göre ne anlamı var diyebilirsiniz, haklısınız o da benim gözümden kaçmış diyelim. Bu senaryoda konudaki PSU tabiiki alması mantıklı bir noktaya gelmiş oluyor beklemek istemeyen biri için, yılbaşı öncesinde olduğumuzu da göz önüne alınca, evet haklısınız alınırmış yani :)
AURA'yı önermedeki ana sebep zaten ses. Ses konusunda bayağı başarılı bir ünite.

AURA'yı önermedeki ana sebep zaten ses. Ses konusunda bayağı başarılı bir ünite.
hocam kasa fanları yüzünden psu sesi kulağa gelir mi? ben duyabileceğimizi sanmıyorum bu kadar takılmaya gerek yok bence sese. Bobin sesi değil sonuçta.

hocam kasa fanları yüzünden psu sesi kulağa gelir mi? ben duyabileceğimizi sanmıyorum bu kadar takılmaya gerek yok bence sese. Bobin sesi değil sonuçta.
Gelebilir. Özellikle ENERMAX D.F.X modelleri gibi ünitelerde fan eğrisinden dolayı ortalama yüklerde bayağı duyulabiliyor. Ki bende ses karşı hassas bir insanım. Olmuşken sessizi olsun isterim.

Son bir yılın en düşük fiyatı, A tier bir güç kaynağı ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Kaynak: yusuf7878 hocam
https://www.amazon.com.tr/MSI-konek...&sprefix=msi+mpg+a1000gs,computers,114&sr=1-4

Yerine bunu öneririm Asus 3.0 5.0 atx pcı bu 3.1 5.1

Biliyorum hocam RM'de aynı, arkasında ayar tuşu var hatta sessiz ve performans modları vs. Ama tabi yine dediğim gibi RM'nin kıyasta olmadığı bir senaryoda Aura en mantıklı seçenek olmuş oluyor.
Öyle demeyin, zamanında bir ASUS TUF psu kullandım, tövbe edersiniz yani :)
Güzel ama yine de o fiyat farkını vermeye değmeyecektir. Aynı fiyatta olsalar değerlendirilebilrdi bu da.

1765446017760.webp

Fiyat 9.200 diyor. 8369 değil ki

Highpower Gold veya plat psu lar için de bu şekilde bir inceleme var mı hocam bildiğiniz?
High power'ın çoğu modeli için inceleme yok malesef. Elde sadece High power performance GD ATX 3.0 ve düz modeli için inceleme var.

Rm1000x, Asus 1000g Aura, NZXT C1000 bunlardan hangisi daza ucuzsa al geç hiç biri üzmez zaten üretici aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,132
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri