Çözüldü✓ Manyetik switch mekanik klavye önerisi

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
61
Bütçe
2200
Havit gamenote Kb904l klavye almıştım ancak bozuk çıktı ve stoğu tükendi. Aula win 68 he modeli 1.5k ya alınır mı? Başka önerileriniz varsa bekliyorum. Manyetik switch, rapid trigger, 8k hz, hot swap olmasını istiyorum.

Güzel klavye kablolu ama haberin olsun
Kablolu olabilir hocam sıkıntım yok. Yüzde 75 olan bir model falan bakmıştım havit güzeldi ama bozuk geldi şansıma. Aula gibi yüz tane model var hangisi iyidir ben pek anlamadım. Sadece keycap mi farklı bunların yüz tane modeli var 😅

Kablolu olabilir hocam sıkıntım yok. Yüzde 75 olan bir model falan bakmıştım havit güzeldi ama bozuk geldi şansıma. Aula gibi yüz tane model var hangisi iyidir ben pek anlamadım. Sadece keycap mi farklı bunların yüz tane modeli var 😅
Aula f87 pro da olabilir

Kuponla gamepower tirus aldım 1.1k ya inşallah pişman olmayız bakalım 😅

G.o hocam değmemiş bence ama hayırlısı olsun
Hot swap olmaması bir tık canımı sıktı sadece en kötü iptal ederim hocam ya. Kupon varken aldım öyle. 8khz rapid trigger görünce şans veresim geldi.

İade ettim hot swap bir model bakmak istiyorum sanırım. Güncelleme şansım olursa daha keyifli kullanırım gibi geldi.

İade ettim hot swap bir model bakmak istiyorum sanırım. Güncelleme şansım olursa daha keyifli kullanırım gibi geldi.

Aula win 68 he modeli 1.5k hocam bunlara aradaki farkı vermeye değer mi? Özelliklerine pek hakim değilim ben çünkü

Zaten kablolu al. İki gün önce ben de almaya yeltendim, aydınlatma kapalıyken şarjı 266 saat gidiyormuş. Benim Logitech Signature K650'nin pillerini 13 ayda 1 defa değiştirdim. Bu şarjlı klavye / fare kombinasyonu bana pek pratik gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,183
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri