Kablolu olabilir hocam sıkıntım yok. Yüzde 75 olan bir model falan bakmıştım havit güzeldi ama bozuk geldi şansıma. Aula gibi yüz tane model var hangisi iyidir ben pek anlamadım. Sadece keycap mi farklı bunların yüz tane modeli varGüzel klavye kablolu ama haberin olsun
Aula f87 pro da olabilirKablolu olabilir hocam sıkıntım yok. Yüzde 75 olan bir model falan bakmıştım havit güzeldi ama bozuk geldi şansıma. Aula gibi yüz tane model var hangisi iyidir ben pek anlamadım. Sadece keycap mi farklı bunların yüz tane modeli var![]()
G.o hocam değmemiş bence ama hayırlısı olsunKuponla gamepower tirus aldım 1.1k ya inşallah pişman olmayız bakalım![]()
İade ettim hot swap bir model bakmak istiyorum sanırım. Güncelleme şansım olursa daha keyifli kullanırım gibi geldi.
Aula win 68 he modeli 1.5k hocam bunlara aradaki farkı vermeye değer mi? Özelliklerine pek hakim değilim ben çünkü![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Kablolu olabilir hocam sıkıntım yok. Yüzde 75 olan bir model falan bakmıştım havit güzeldi ama bozuk geldi şansıma. Aula gibi yüz tane model var hangisi iyidir ben pek anlamadım. Sadece keycap mi farklı bunların yüz tane modeli var![]()