Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
pilot olmayı düşünüyorumEvet kayıt altına alınır. Özellikle belli başlı kelimeler ağlarına yakalanır, büyük ihtimalle bunların başında; Recep, Tayyip, Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, RTE, Cumhurbaşkanı gibi kelimeler vardır. Geçmiş olsun.
Devlet memuru olmayacaksan sıkıntı çıkartmaz, ama şimdi gidip de Cumhurbaşkanı avukatları sana dava açarsa patlayabilirsin.
cimere yaz böyle bir şey yapmadım arkadaşım hesabıma girmiş yapmış diyeMerhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
Aileme söylemeyi düşünmüyorum onların bilgisi olmadan cimere yazamam diye biliyorumcimere yaz böyle bir şey yapmadım arkadaşım hesabıma girmiş yapmış diye
söyleAileme söylemeyi düşünmüyorum onların bilgisi olmadan cimere yazamam diye biliyorum
yapamam yani söylersem ne diyeceğim ki 15 yaşındayım bu arada arkadaşım hesabıma girip cumhurbaşkanımıza küfür etmiş mi diyeceğimsöyle
Dava açılırsa memuriyet gg olabilir. Onun dışında şikayet olmadıysa bir şey olmaz korkma.Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
dava açılmazsa herhangi bir sorun olur muDava açılırsa memuriyet gg olabilir. Onun dışında şikayet olmadıysa bir şey olmaz korkma.
evetyapamam yani söylersem ne diyeceğim ki 15 yaşındayım bu arada arkadaşım hesabıma girip cumhurbaşkanımıza küfür etmiş mi diyeceğim
Şikayet olmadığı sürece bir şey olmaz korkma. Ceza alman veya dava açılması için birinin seni şikayet etmesi (cimer vs.) ya da cumhurbaşkanı avukatlarının hakkında şikayetçi olması lazım.dava açılmazsa herhangi bir sorun olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stres oldum akşam akşam
kardeşim yüce rabbimiz devlet babamız başbuğ cumhurbaşkanımıza mı küfrettinyapamam yani söylersem ne diyeceğim ki 15 yaşındayım bu arada arkadaşım hesabıma girip cumhurbaşkanımıza küfür etmiş mi diyeceğim
hocam bahsettiğim siber güvenlikçi abi mesleğe almadan önce bütün mesaj geçmişini kontrol ediyoruz falan demişti saçmalıyor diye düşünmüştüm de gerçek olabilir mi diye sorun ettimŞikayet olmadığı sürece bir şey olmaz korkma. Ceza alman veya dava açılması için birinin seni şikayet etmesi (cimer vs.) ya da cumhurbaşkanı avukatlarının hakkında şikayetçi olması lazım.
hocam dava edilme gibi bir durum yaşanmazsa meslekle ilgili bir sorun olur mu peki