Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

umut46122

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi

Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi

Evet kayıt altına alınır. Özellikle belli başlı kelimeler ağlarına yakalanır, büyük ihtimalle bunların başında; Recep, Tayyip, Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, RTE, Cumhurbaşkanı gibi kelimeler vardır. Geçmiş olsun.

Devlet memuru olmayacaksan sıkıntı çıkartmaz, ama şimdi gidip de Cumhurbaşkanı avukatları sana dava açarsa patlayabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet kayıt altına alınır. Özellikle belli başlı kelimeler ağlarına yakalanır, büyük ihtimalle bunların başında; Recep, Tayyip, Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, RTE, Cumhurbaşkanı gibi kelimeler vardır. Geçmiş olsun.

Devlet memuru olmayacaksan sıkıntı çıkartmaz, ama şimdi gidip de Cumhurbaşkanı avukatları sana dava açarsa patlayabilirsin.
pilot olmayı düşünüyorum

cimere yaz böyle bir şey yapmadım arkadaşım hesabıma girmiş yapmış diye

Dava açılırsa memuriyet gg olabilir. Onun dışında şikayet olmadıysa bir şey olmaz korkma.

dava açılmazsa herhangi bir sorun olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stres oldum akşam akşam
Şikayet olmadığı sürece bir şey olmaz korkma. Ceza alman veya dava açılması için birinin seni şikayet etmesi (cimer vs.) ya da cumhurbaşkanı avukatlarının hakkında şikayetçi olması lazım.

yapamam yani söylersem ne diyeceğim ki 15 yaşındayım bu arada arkadaşım hesabıma girip cumhurbaşkanımıza küfür etmiş mi diyeceğim
kardeşim yüce rabbimiz devlet babamız başbuğ cumhurbaşkanımıza mı küfrettin

ek olarak rabbimiz olduğuna inanmayanlar için;
1765480077524.webp

eskiden allah yazınca reis çıkıyordu twitterde. Rabbimiz sağolsun

Şikayet olmadığı sürece bir şey olmaz korkma. Ceza alman veya dava açılması için birinin seni şikayet etmesi (cimer vs.) ya da cumhurbaşkanı avukatlarının hakkında şikayetçi olması lazım.
hocam bahsettiğim siber güvenlikçi abi mesleğe almadan önce bütün mesaj geçmişini kontrol ediyoruz falan demişti saçmalıyor diye düşünmüştüm de gerçek olabilir mi diye sorun ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dava edilme gibi bir durum yaşanmazsa meslekle ilgili bir sorun olur mu peki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,386
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri