S25 FE 256/8 32.999 TL

Donanımı güzel ama kullanıcı yorumlarına bakmak lazım. Vatanın en güzel yanı krediyle 3 taksit olması, daha önce aynı şekilde telefon almıştım çok işe yarıyor, güzel bir uygulama.

Bayağıdır bu fiyata Teknosa da ve vatanda.

Mağazada inceledim. Çok plastik geldi.
Belki diğerleri ile yan yana olunca bana öyle geldi.

Ben de bakıyorum çok kararsız kaldım.
S24 mu bu mu yoksa inmesini bekleyip 24 + mi? Yoksa başka bir şey mi diye bakıyorum hala. Fe bir türlü içime sinmiyor.

n11 de yeni yıl kuponuyla 32.294'e geliyor, satıcı CepHaneTeknoloji

S24 mu bu mu yoksa inmesini bekleyip 24 + mi? Yoksa başka bir şey mi diye bakıyorum hala. Fe bir türlü içime sinmiyor.
denk getireblirseniz kesinlike s24+

ekran boyutu belirleyici aslında, 6.1 inç yeterli olur diyorsan s24 tercih edilebilir. s24+ ile fe arasında donanım yönünden aman aman bir fark yok. İşyerinden arkadaşa s24fe aldırdım gayet memnun.

Doğru geçen seneden beri ram fiyatlarını takip ediyorum indirime dusermi diye bı düştü tam düştü bi baktım 20-35 civarlarında bazı 32 GB lıklar
bende ddr5 yaygınlaşsında fiyatlar düşsün diye bekliyordum taklaya geldik 🤣🤣🤣 anakart işlemci ramden ucuz

S24 Fe kullanıyorum. Iphonedan sonra zorlansam da alıştım iyi telefon. Herhangi bir donma kasma yaşamadım 8 ay oldu. S25FE daha güncel ve ufak tefek farkları var örneğin biraz daha hızlı şarj edebiliyorsunuz ama fiyat farkına değer mi bilemedim. 40 zaten çoktu, 33 fena fiyat değil. 30 ve altına gelirse geçerim yoksa s24fe iyidir.

S24 Fe kullanıyorum. Iphonedan sonra zorlansam da alıştım iyi telefon. Herhangi bir donma kasma yaşamadım 8 ay oldu. S25FE daha güncel ve ufak tefek farkları var örneğin biraz daha hızlı şarj edebiliyorsunuz ama fiyat farkına değer mi bilemedim. 40 zaten çoktu, 33 fena fiyat değil. 30 ve altına gelirse geçerim yoksa s24fe iyidir.
1 yıl daha yeni model olması haricinde aralarında ciddi fark yok. 4bin fark vermeye değmez.

Geri