Kulaklık Önerisi ( Kablosuz )

TheSpook

80+
Reaksiyon skoru
13
Corsair Void Elite RGB 7.1 & HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless & Steelseries Arctis 1 Wireless Kulaklıklarını fiyatlarını da baz alarak değerlendirebilirmisiniz ?
Corsair : 1100tl civarı
HyperX : 600tl civarı
Steelseries : 850tl civarı

HYPERX Çok çirkin hocam ben olsam bir kere alıyorum diye gider corsair alırım zaten net 5 yıl götürür o seni

HYPERX Çok çirkin hocam ben olsam bir kere alıyorum diye gider corsair alırım zaten net 5 yıl götürür o seni
ya ona ben de dikkat ediyorum ama aralarında da iki kat fiyat farkı var onu da dikkate almaya çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair hem ses kalitesi hemde rahatlık olarak daha iyi
ben de kesinlikle öyle düşünüyorum ama fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum

ya ona ben de dikkat ediyorum ama aralarında da iki kat fiyat farkı var onu da dikkate almaya çalışıyorum
hocam kablosuz alacaksan iyisini alacaksın benden sana söylemesi çünkü bluetooth işi çok sıkıntılı bir kısım örneğin

xiomi de kulaklık yapıyor apple da yapıyor apple 1000 tl xiomi 150 tl e noluyor birinin menzili 10 metre ötekinin 1 metre birinin şarjı 20 saat diğerininki 3 saat böyle düşün yani bluetooth tek tasarım da değil kalite olarak çok önemli

ha dersin ki mesela o kadar bütçe yok kesnilikle kablolu al ucuz bluetooth alacağına

hocam kablosuz alacaksan iyisini alacaksın benden sana söylemesi çünkü bluetooth işi çok sıkıntılı bir kısım örneğin

xiomi de kulaklık yapıyor apple da yapıyor apple 1000 TL xiomi 150 TL e noluyor birinin menzili 10 metre ötekinin 1 metre birinin şarjı 20 saat diğerininki 3 saat böyle düşün yani bluetooth tek tasarım da değil kalite olarak çok önemli

ha dersin ki mesela o kadar bütçe yok kesnilikle kablolu al ucuz bluetooth alacağına
çok teşekkür ederim peki steelseries artics 1 hakkında ne düşünüyosun acaba hocam

xiomi de kulaklık yapıyor apple da yapıyor apple 1000 TL xiomi 150 TL e noluyor birinin menzili 10 metre ötekinin 1 metre birinin şarjı 20 saat diğerininki 3 saat böyle düşün yani bluetooth tek tasarım da değil kalite olarak çok önemli

diğer başlığımda cyberpunk edition demişsin benim de aslında ilk sıramda o var ama 7.1 olmaması beni endişelendiriyo ne bileyim

çok teşekkür ederim peki steelseries artics 1 hakkında ne düşünüyosun acaba hocam

diğer başlığımda cyberpunk edition demişsin benim de aslında ilk sıramda o var ama 7.1 olmaması beni endişelendiriyo ne bileyim
hocam bluetooth kulaklıkta benim şuan önerebileceğin düşük fiyatta (rakiplerine göre )

fury x
artics 1 steelseries var lakin fiyattan da anlaşılabileceği gibi 7.1 yok onu da çok takma profesyonel bir şekilde fps oynamıyorsan keyif için oynuyorsan konforun daha önemliyse kesinlikle cyber punk edition artics 1 almanı öneririm hem marka iyi hem de garantisi kaliteli bir kulaklık

Geri