❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

Seagate Firecuda 520 bulursan alabilirsin, diğer seagate modellerinde tbw leri yüksektir.

5/4,4 yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin için hız önemliyse ve sisteminiz eskiyse yenileyip pciex 5 ssdlere geçeceksiniz. pcie 4 ssdler zaten sınırda 6-7 GB max sınır. pciex 5 ssdlerde 14-15 GB aktarım hızları var.
sistem güncel sadece alacağım ssdye bakıyorum sistemde ssd eksik e-5lere çıkacak bütçe yok :D6 7ler yeterli de yazma okumanın yüksek olmasını ve cachein patlamamasını istiyorum hepsi bu

Konudaki ssd tbw: 1200tb, yeterli. Her gün 1 kere tamamen doldurup bosaltirsan en azindan 2 sene bozulmaz diyo adamlar.
hızı düşük geliyor benim için 7/6 ya yakın değer veren önerin nedir?

Hız için bu ssdleri karşılaştırmak saçma. Şuanda gördüğüm en mantıklısı 9 bin TL ye KC3000. Amazon satıyor ve oradaki stok biterse 10 bin+ olacak. 10 bine çıkmışken 13e gen5 daha mantıklı.

İçerik üretmiyorsan, ağır iş yapmıyorsan 10 bine 2 TB alacağına gider 4TB alırsın. Ben bilgisayarımı en kaliteli markalardan dizdim, garanti ve kalite, kağıt üstündeki bilgilerden daha önemli diyorsan da zaten bu modellere bakmazsın.

7000 hız ile 4000 hız arasındaki farkı görmen de sürekli yazma yapmıyorsan imkansız. Garanti ve ömürleri farklı olur ancak zaten zor bozulan bir parça.

Sadece oyun oynuyorsan Gen 3 bile mantıklı

Son düzenleme:
Hız için bu ssdleri karşılaştırmak saçma. Şuanda gördüğüm en mantıklısı 9 bin TL ye KC3000. Amazon satıyor ve oradaki stok biterse 10 bin+ olacak. 10 bine çıkmışken 13e gen5 daha mantıklı.

İçerik üretmiyorsan, ağır iş yapmıyorsan 10 bine 2 TB alacağına gider 4TB alırsın. Ben bilgisayarımı en kaliteli markalardan dizdim, garanti ve kalite, kağıt üstündeki bilgilerden daha önemli diyorsan da zaten bu markalara bakmazsın.

7000 hız ile 4000 hız arasındaki farkı görmen de sürekli yazma yapmıyorsan imkansız. Garanti ve ömürleri farklı olur ancak zaten zor bozulan bir parça.

Sadece oyun oynuyorsan Gen 3 bile mantıklı
Geri kalanlar için doğru da, o arkadaş her gün 2tb repack indirip, c'den d'ye, d'den e'ye, e'den f'ye aktariyor.

4 TB'ye tonla oyun sığar ama dediğiniz gibiyse kc3000 en mantıklısı.

Kc3000 çok güzel alet zaten, keşke aynı fiyatta olsa da onu alsak.

İtopya'dan 4tb Lexar çektim indirimde, benim kafam rahat. Ama bu konudaki Kioxia'yı da sistem diski olarak kullanasım var. Bu modelin niye testi yok hiç?

Kc3000 çok güzel alet zaten, keşke aynı fiyatta olsa da onu alsak.

İtopya'dan 4tb Lexar çektim indirimde, benim kafam rahat. Ama bu konudaki Kioxia'yı da sistem diski olarak kullanasım var. Bu modelin niye testi yok hiç?
Üretimi bitip de stoğu kalan çiplerden yapmış olabilirler veya sadece bazı ülkelerde bölgesel satışı vardır o sebeple.

az önce stoğa 1 adet girdi . belki birisi iptal etti. kaptım. ihtiyacı olan takip etsin.

az önce stoğa 1 adet girdi . belki birisi iptal etti. kaptım. ihtiyacı olan takip etsin.
Ben iptal ettim, ödemeyi yaptırmıyordu, bu saatte kimse kontrol etmiyodur, iptal edip tekrar sipariş geçeyim dedim, sen kapmissin arada 😆

Ekler

• 1000265179.webp
    1000265179.webp
    17 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,520
Üyeler
186,900
Son üye