Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

yd cihaz çok bir sorun teşkil etmiyor inan ki , cihaz yine aynı cihaz sadece senede 8 ay kullanıma açık benim 2. bir telefonum olduğu için pek sorun olmuyor

Satarken değeri düşmüyor.
Android gibi ikinci yıldan sonra kasmaya başlamıyor.
Kamera kalitesi.
Yazılımsal avantajlar. Android’in kısayollarından çok daha kolay ve pratik.

Satarken değeri düşmüyor.
Android gibi ikinci yıldan sonra kasmaya başlamıyor.
Kamera kalitesi.
Yazılımsal avantajlar. Android’in kısayollarından çok daha kolay ve pratik.
2 Yıl Sonra Kasan Hangi Android Amiral Gemisi Telefonu Kullandınız Birebir ? Çok Merak Ettim Hocam

Kameranın Bir Önemi Yok Artık Çoğu Telefonda Kamera İphone'dan Daha İyi Örneğin Vivo X300 Pro - Huawei Pura 80 Ultra

Satarken Değer Düşmemesi Tek Doğru Şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yd cihaz çok bir sorun teşkil etmiyor inan ki , cihaz yine aynı cihaz sadece senede 8 ay kullanıma açık benim 2. bir telefonum olduğu için pek sorun olmuyor
8 Ay Kullanmak İçin Şahsen O Kadar Vermem Bir Telefona :D O Fiyata Yerelde O Kalitede Telefon Bulup Rahat Rahat 3-5 Sene Kullanırsın

2 Yıl Sonra Kasan Hangi Android Amiral Gemisi Telefonu Kullandınız Birebir ? Çok Merak Ettim Hocam

Kameranın Bir Önemi Yok Artık Çoğu Telefonda Kamera İphone'dan Daha İyi Örneğin Vivo X300 Pro - Huawei Pura 80 Ultra

Satarken Değer Düşmemesi Tek Doğru Şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 Ay Kullanmak İçin Şahsen O Kadar Vermem Bir Telefona :D O Fiyata Yerelde O Kalitede Telefon Bulup Rahat Rahat 3-5 Sene Kullanırsın
8 aydan sonra telefon çöp olmuyor uzaya gitmiyor yine kullanılabilyor knk yılbaşında tekrar açılıyor hani

kameranın Bir Önemi Yok Artık Çoğu Telefonda Kamera İphone'dan Daha İyi Örneğin Vivo X300 Pro - Huawei Pura 80 Ultra
1765540118301.webp
bi iphone tasarımına bak
.
1765540151461.webp
1765540172986.webp
birde android tasarımına bak gerçekten iğrenç görünüyorlar sırf bu yüzden iphone

Son düzenleme:
Telefonumun teleskop gibi görünmesini istemiyorum knk

Yaklaşık 8 sene Android cihazlar kullandım, 4 senedir de iPhone kullanıyorum. Kolay kolay geri dönmem. Her şey stabil, kafamı yormuyor. Yedekleme, güncelleme vs. her şeyi arkaplanda hallediyor. Apple Watch, bir saatin verebileceği her şeyi veriyor.

Ben sana sorayım, bütçe problemim yokken neden Android kullanayım?

Alıntıyı görüntüle bi iphone tasarımına bak
.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle birde android tasarımına bak gerçekten iğrenç görünüyorlar sırf bu yüzden iphone
17pm çok mu güzel? Güzel bir kamera istiyorsan sensör boyutu nedeniyle mecburlar. Vivonun yapabildiği zoom-in 10da 1 ini ancak yapıyor iphone. Birde uzun süreden gelen gözünün alıştığı bir tasarım. Ama lensleri çıkıntılı ve kaba duruyor. Her şeyi geçtim tasarım göreceli zaten. Alan adam kabul ediyordur.

17pm çok mu güzel? Güzel bir kamera istiyorsan sensör boyutu nedeniyle mecburlar. Vivonun yapabildiği zoom-in 10da 1 ini ancak yapıyor iphone. Birde uzun süreden gelen gözünün alıştığı bir tasarım. Ama lensleri çıkıntılı ve kaba duruyor. Her şeyi geçtim tasarım göreceli zaten. Alan adam kabul ediyordur.
Kesinlikle size katılıyorum, birde şu 17 pro serisinde kullanılan alüminyum kasayı başka firma kullansaydı yerden yere vururlardı çünkü çok hızlı şekilde eğilip bükülüyor kasa ama apple olduğu için millet bir şey demiyor.

Geri