Çözüldü✓ Arpelia marka masa kullanan var mı

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,966

Dostlar bu masayı buldum hoşuma da gitti 140 değilde 160 olsa çok daha iyi olurdu ama 120 cm den iyidir sizce alınır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum buda varmış

Hocam selamlar. Herhangi birini satın aldınız mı? Memnun musunuz? Monitor kolu takılır mı bunlara?

Ceremical masalar güzel kullanıyorum ama bütçeyi daha yükseğe çıkartırsanız marangoza yaptırmanızı öneririm.

Dostlar bu masayı buldum hoşuma da gitti 140 değilde 160 olsa çok daha iyi olurdu ama 120 cm den iyidir sizce alınır mı

Buldum buda varmış

İkinci linkte verdiğinin katlanabilir ayaklı olanını kullanıyorum. Gayet memnunum.

Dönüş için teşekkürler hocam. Buna monitör kolu sabitleyeceğim, demirleri kenarlara Sıfır olduğu için oturur mu merak ediyorum. Siz kullanıyor musunuz? Pivotlu monitörüm de var aslında, derinlik yeterliyse monitor kolundan vazgeçebilirim de.

Ceremical olanlar gerçekten f/p duruyor. Derinlik olarak 50cm masa kullanıyorum şu anda, Ceremical 80 cm derinlikli göremedim maalesef, o yüzden Arpelia bakıyorum.

Hocam selamlar. Herhangi birini satın aldınız mı? Memnun musunuz? Monitor kolu takılır mı bunlara?
ilko olanın cremical olanını attım zar zor takıyorsun profile denk geliyor direksiyon seti zaten direk takılamıyor mikrofon bom armda takılmıyor şuan ki kafam olsa 2 3 daha koyar kalitelisini alırdım çok uğraştırdı beni

Dönüş için teşekkürler hocam. Buna monitör kolu sabitleyeceğim, demirleri kenarlara Sıfır olduğu için oturur mu merak ediyorum. Siz kullanıyor musunuz? Pivotlu monitörüm de var aslında, derinlik yeterliyse monitor kolundan vazgeçebilirim de.

Ceremical olanlar gerçekten f/p duruyor. Derinlik olarak 50cm masa kullanıyorum şu anda, Ceremical 80 cm derinlikli göremedim maalesef, o yüzden Arpelia bakıyorum.

Şu şekilde oluyor. Bir tarafı hafif boşlukta kalıyor ama bu sağlam tutmasına engel değil.

1765556327458.webp

Demir ile kenarlar arasında boşluk var, ona rağmen sorun mu oldu hocam? Mesela demir, plakanın kenarında Sıfır olsa daha mı kolay olurdu?

Aslında böyle tutuyorsa daha iyi hocam hem bütün yük suntaya binmemiş olur. North Bayou F80 sipariş ettim ben de, inşallah onda da sağlam durur. Fotoğraf için teşekkür ederim.

Demir ile kenarlar arasında boşluk var, ona rağmen sorun mu oldu hocam? Mesela demir, plakanın kenarında Sıfır olsa daha mı kolay olurdu?

Aslında böyle tutuyorsa daha iyi hocam hem bütün yük suntaya binmemiş olur. North Bayou F80 sipariş ettim ben de, inşallah onda da sağlam durur. Fotoğraf için teşekkür ederim.

Tek boşluk, sıkma aparatının bir kısmının açıkta kalması. O da sorun olmuyor. MSI Mag 275QF monitör takılı.

Teşekkürler hocam. Aklımdaki iki masa için bir konu açayım en iyisi.

Teşekkürler hocam. Aklımdaki iki masa için bir konu açayım en iyisi.
bende takılı şuan tutuyor sorun yok ama yoruyor masa her açıdan sallanıyor ediyor bir şeyler takmak kısıtlı yada kısmen takılıyor

O halde ben arpelia markasını öne atayım hocam. İnşallah o sallanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri