İlk Youtube videom nasıl olmuş sizce?

Reaksiyon skoru
106
Merhabalar Youtube'ye ilk videomu yükledim. Premier Pro'yu ilk kez kullandım, 2 Saatlik genel Premier Pro kursundan sonra direkt videoyu editleyerek öğrenmeye başladım ve 11 dakikalık videonun editleri toplam 15 SAAT SÜRDÜ "yeme, içme molaları hariç" İzleyip yorum yaparsanız, eksilerini ve artılarını değerlendirirseniz çok sevinirim :)

;

Son düzenleme:
Ben beğendim eğer doğru kitlenin önüne çıkarsa Kanal patlayabilir. Onun dışında premier proya gerek yokki capcuttan daha basit şekilde yapabilirsin editleri. Ben kendi edit kanalimda bile after effect bilmeme ragmen capcut kullanıyorum çok rahat.

Ben beğendim eğer doğru kitlenin önüne çıkarsa Kanal patlayabilir. Onun dışında premier proya gerek yokki capcuttan daha basit şekilde yapabilirsin editleri. Ben kendi edit kanalimda bile after effect bilmeme ragmen capcut kullanıyorum çok rahat.
Rahnat ama çok kısıtlı hocam. Çoğu şey ücretli, ayrıca Premier Pronun uzun vadede öğrenmenin hem artı bir değer olacağını düşündüm. Ama dediğiniz gibi Capcut ile de yapılabilirdi fakat Phosotoshop vs de kullanmak istedim :)

Kimsenin 10 dakika boyunca taşa tırmanmaya çalışan birisini izleyeceğini sanmıyorum yanlış oyun seçimi

Dostum forumca Ghose Ghose veya Among Us oynasak çok daha eğlenceli ve güzel bir video olmuş olur.
tabii ki hocam. Yukarıda bir arkadaşta yazmış oyun seçimini. Doğrudur yanlış olabilir, zaten aslında denemeyle başlayan sonra 15 saatlik bir edite dönünce ciddiye alınıp devam edilen bir içerik oldu. Çokta kafa yormadım aslında hangi oyunu oynayayım diye. Ama dediğiniz gibi oyun seçimi kesinlikle değişebilir. Editleri nasıl buldunuz hocam? Dinamikliği, sıkıyor mu yahut eğlenceli mi?

tabii ki hocam. Yukarıda bir arkadaşta yazmış oyun seçimini. Doğrudur yanlış olabilir, zaten aslında denemeyle başlayan sonra 15 saatlik bir edite dönünce ciddiye alınıp devam edilen bir içerik oldu. Çokta kafa yormadım aslında hangi oyunu oynayayım diye. Ama dediğiniz gibi oyun seçimi kesinlikle değişebilir. Editleri nasıl buldunuz hocam? Dinamikliği, sıkıyor mu yahut eğlenceli mi?
Hocam ben videolarda editleri hiç sevmeyen birisiyim hani yapılan editler videoyu içeriğinden ve odağından sapmasına neden oluyor.Küçük yaştaki 13-16 çocuklar belki eğlenir fakat ben pek beğenemedim.Dediğim gibi forumca oynayabileceğimiz dediğim oyunları farklı bir konu açarak kendin insan toplayıp videoya alırsan bence çok daha iyi bir video olacaktır.

Merhabalar Youtube'ye ilk videomu yükledim. Premier Pro'yu ilk kez kullandım, 2 Saatlik genel Premier Pro kursundan sonra direkt videoyu editleyerek öğrenmeye başladım ve 11 dakikalık videonun editleri toplam 15 SAAT SÜRDÜ "yeme, içme molaları hariç" İzleyip yorum yaparsanız, eksilerini ve artılarını değerlendirirseniz çok sevinirim :)

;
Ulan vay be Ben 2012'de Galata Kulesini çekerek başlamıştım YouTube' a kanal silinmek zorunda kaldı nasip değilmiş, Dostum InsaAllah senin yolun açık olur.

Ben editleri dengeli buldum, yerine göre, bozmuyor. Gündemden kopmadığın sürece kendi tarzını bulusun, Biraz da Grafik eklersen 10 numara olur.

;
editler güzel de dakikalarca parkuru izletmen hoş değil
oyun seçimi de pek iyi değil bence

;
İlk videoya göre emek dolu ve güzel olmuş ama eksik yerler var tabiiki.

Editler biraz fazla olmuş birde tüm video aynı yere çıkmaya çalışmakla geçmiş. Oraları biraz daha kesip ilerleyen yerlere gidebilirdiniz. Şahsen hep o kısımlar kaldı kafamda. Maysego ve Baldiback(tarzınızı özellikle buna biraz benzettim) onların yaptığı gibi daha dolu ve akıcı videolar yapabilirsiniz. Ha ilk video bunlar olur ilk videoya görece gayet güzel olmuş elinize sağlık.

İlk videoya göre emek dolu ve güzel olmuş ama eksik yerler var tabiiki.

Editler biraz fazla olmuş birde tüm video aynı yere çıkmaya çalışmakla geçmiş. Oraları biraz daha kesip ilerleyen yerlere gidebilirdiniz. Şahsen hep o kısımlar kaldı kafamda. Maysego ve Baldiback(tarzınızı özellikle buna biraz benzettim) onların yaptığı gibi daha dolu ve akıcı videolar yapabilirsiniz. Ha ilk video bunlar olur ilk videoya görece gayet güzel olmuş elinize sağlık.
Ya hocam çok kastım galiba şöyle edit yapıcam böyle edit yapıcam tarzında. Ve açıkçası olayı edit yapma deneme süreci olarak değerlendirdim şimdi uzunca düşününce. Yani ortaya edit olarak ne koyabiliyorum, mikrofon kalitem nasıl vs gibisinden tamamen serbest deneme oldu. Ve evet aynı yeri gösterip durmam ne bileyim sanki biraz çocuklara hitap ediyormuş gibi davranmışım samimiyetsiz geldi bana da. Çünkü bana da sorarsanız "Senin ortaya koymak istediğin şey bu mu?" diye elbette hayır derim :) Ne yapacağımı, ne ortaya koyacağımı bulmam gerekiyor ve bu da biraz vakit alacak sanırsam. Çeşitli şeyler deneyeceğim bundan sonra. Kendimi en rahat, en doğal hissettiğim yerden devam ettireceğim. Tabi denemekten ve yer yer utanıp sıkılmaktan korkmayacağım. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim @Che_ @shotpoter @Mert_007

Ya hocam çok kastım galiba şöyle edit yapıcam böyle edit yapıcam tarzında. Ve açıkçası olayı edit yapma deneme süreci olarak değerlendirdim şimdi uzunca düşününce. Yani ortaya edit olarak ne koyabiliyorum, mikrofon kalitem nasıl vs gibisinden tamamen serbest deneme oldu. Ve evet aynı yeri gösterip durmam ne bileyim sanki biraz çocuklara hitap ediyormuş gibi davranmışım samimiyetsiz geldi bana da. Çünkü bana da sorarsanız "Senin ortaya koymak istediğin şey bu mu?" diye elbette hayır derim :) Ne yapacağımı, ne ortaya koyacağımı bulmam gerekiyor ve bu da biraz vakit alacak sanırsam. Çeşitli şeyler deneyeceğim bundan sonra. Kendimi en rahat, en doğal hissettiğim yerden devam ettireceğim. Tabi denemekten ve yer yer utanıp sıkılmaktan korkmayacağım. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim @Che_ @shotpoter @Mert_007
Rica ederim ne demek hocam. Dediğim gibi zaten ilk video bu kimse öyle çok üst düzey bir şey bekleyemez. Ilk videoya göre kalite güzel ama. Zamanla gelişir elbette. Başarılar dilerim kolay gelsin.

He birde sonradan aklıma geldi başlığa komik edit falan yazmanıza gerek yok bence. Mesela o tür kanalarda olmuyor genelde işte hugoladır baldibacktir vs. Oyunun adı ve birden fazla video ise kaçıncı bölümü olduğu. Bir sürü oyun ve seri şeklinde videolarda çekebilirsiniz. Atıyorum en basitinden modlu minecraft survival. Bannerlord vs. Seri olabilecek oyunlar falan. Ha bu ikisinde de aşırı kitle yok ben örnek olsun diye verdim. Popüler oyunlarda bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Koyulan klipler bana hiç komik gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri