manisadayım hocam satıyor musunuzManisada olan varsa iade ile uğraşmayayım
manisadayım hocam satıyor musunuzManisada olan varsa iade ile uğraşmayayım
Hocam kardeşiniz dersi hangi uygulamadan çalışıyor mesela bi soru çözeceğinde? Mi kanvasta pdf açıp düzenleyebiliyorum fakat paylaşım yapma özelliği yok, not aldığım şeyleri paylaşamıyorum. Düzgün bi uygulama bulamadım rahat rahat kullanabileceğim, flexcil ile idare ediyorumHocam kardeşime ders çalışması için almıştım indirim döneminde klavye + kalemle 14999 fiyatına denk gelmişti çok gariptir ki çok temiz sorunsuz bir arayüzü var bu tablet nezlinde konuşuyorum
Ekleme:Sabah pazaramada'da 8800 e satılmış 2 tane
Alıntıyı görüntüle
Evetmanisadayım hocam satıyor musunuz
aldığınız fiyattan mı
Mesaj ataldığınız fiyattan mı
Ellerine ulaşmış olabilir benim kargo dağıtımda birazdan gelir10 tane ilan girilmiş bile sarı siteye al sat yapanlara bir şey diyemem fakat bir elinize ulaşsın be kardeşim belki bir sorun var üründe veya kargoda sıkıntı çıkacak yani 2 gün sonra aç ilanı.
Kanki bizi bir bilgilendir fotoğrafla.Ellerine ulaşmış olabilir benim kargo dağıtımda birazdan gelir
Kardeşim senin gönlün zenginBir ben yakalayamadım şunu.
Samsung notes kullanıyorum hocam. İsterseniz onu deneyin.Hocam kardeşiniz dersi hangi uygulamadan çalışıyor mesela bi soru çözeceğinde? Mi kanvasta pdf açıp düzenleyebiliyorum fakat paylaşım yapma özelliği yok, not aldığım şeyleri paylaşamıyorum. Düzgün bi uygulama bulamadım rahat rahat kullanabileceğim, flexcil ile idare ediyorum