Öneri Monitör tavsiyesi 2k 27-32"

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,941
Bütçe
10000
Merhabalar.
Şuanda MSI MAG 274QRFW bir monitöre sahibim. Sistemimi komple eşime vereceğim. Kendime yeni kasa topladım.
Dolayısıyla yeni bir monitöre ihtiyacım var. Kullanmış olduğum monitöre benzer F/P bir monitör tam olarak bulamadım.
2k 180hz 1milyar renk 10-8bit IPS panel özellikleri sağlayan 27" veya 32" olabilir siyah renk monitör arıyorum.
Pivot özellikleri kesinlikle olmalı. Oyun olarak LOL ve 2D Platform oyunları oynuyorum.
Önerilerinize açığım. Bütçem 10k civarı, üzerinede çıkabilirim abartmamak kaydı ile.

MSI 27" C274QPF E2 -- linkteki ürünü buldum ama tam emin değilim.

Güncelleme: 20k'ya kadar bu tarzda bir monitörde olabilir fakat 9 taksit imkanı var ise.

Son düzenleme:
Bütcenizin bi tık üstünde olduğunun farkındayım ancak kullanmaktan memnun olduğum için paylaşmak istedim. Ek olarak bu cümleme katılmıycak birsürü kişi vardır eminim, ancak monitör konusunda MSI almama taraftarıyım.

Neden MSI almazsınız hocam? Ben geçen yıl ikince el aldım ilk MSI monitörüm, bugüne kadar aldığım monitörler arasında en çok beğendiğim en kullanışlısı bu oldu. 😁

Bu attığınız monitör güzelmiş daha önce iki kez Aoc kullandım ama renk sayısı 16.7milyon, ben 1milyar düşünüyorum.

VESA uyumluğu yok diyor benim için direk eleme sebebi

hocam bende arıyorum

Bütcenizin bi tık üstünde olduğunun farkındayım ancak kullanmaktan memnun olduğum için paylaşmak istedim. Ek olarak bu cümleme katılmıycak birsürü kişi vardır eminim, ancak monitör konusunda MSI almama taraftarıyım.

direk itopyadan mı aldınız

Beyler bayanlar ben gittim bunu aldım MSI 27" OLED. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Vade farksız 9 taksit vardı, bende de o karttan vardı dayanamadım. :ROFLMAO:

VESA uyumluğu yok diyor benim için direk eleme sebebi
1765621529590.webp

Neden MSI almazsınız hocam? Ben geçen yıl ikince el aldım ilk MSI monitörüm, bugüne kadar aldığım monitörler arasında en çok beğendiğim en kullanışlısı bu oldu. 😁

Bu attığınız monitör güzelmiş daha önce iki kez Aoc kullandım ama renk sayısı 16.7milyon, ben 1milyar düşünüyorum.
Aldığım 3 MSI monitöründe de birbirinden farklı pixel ve panel hatası yaşadım. Hem de uzun süreli kullanım da değil. Direk monitörü açtığım andan bahsediyorum. Bir delikten bi kere sokulduğum yetmezmiş gibi 2 kere daha sokturdum kendimi. 3. yü yapmamaya yemin ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bayanlar ben gittim bunu aldım MSI 27" OLED. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Vade farksız 9 taksit vardı, bende de o karttan vardı dayanamadım. :ROFLMAO:
Hayırlı olsun hocam. Bütçeyi 10k dan 32k ya cıkarmanız büyük bi hareket olmuş :) İyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun hocam. Bütçeyi 10k dan 32k ya cıkarmanız büyük bi hareket olmuş :) İyi günlerde kullanın.
Sağolun hocam, inş güzel bişiy almışımdır. 2 haftadır bakıyorum bir türlü bu bütçelerde içime sinen bir şey olmadı. Bu monitör denk geldi, birde vade farksız 9 taksit. Dayanamadım. :ROFLMAO:

Sağolun hocam, inş güzel bişiy almışımdır. 2 haftadır bakıyorum bir türlü bu bütçelerde içime sinen bir şey olmadı. Bu monitör denk geldi, birde vade farksız 9 taksit. Dayanamadım. :ROFLMAO:
@Tayfunns Ne düşünüyosunuz hocam arkadaşın aldığı monitör için?

Geri