Ramlerim Hynix A-Die mı Samsung mu?

jesia

80+
Reaksiyon skoru
138
Selamlar XPG Lancer RGB 16GB (1x16GB) 5600MHz CL36 DDR5 Ram (AX5U5600C3616G-CLARBK) ramleri kullanıyorum. Anakartın destek sitesinden baktığımda ramlerim Samsung B olarak biliyordum. {6EEBFCBB-51AC-4F28-8B22-234BD89699B9}.webp
Bu gün hwinfoyu kurcalarken böyle bir şeye denk geldim Hynix A-die yazıyor sizce olabilir mi? (timingler nebi akgünün videodan girmiştim.)
1765619660453.webp

Hocam o nerden çıktı orayı anlamadım 2 anakart sitesinde a die yazıyor hwinfoda a die yazıyor son attığım uygulama ss inde mi m-die yazıyor?

Nebi Akgün'ün a-die bellek timingleriyle denedim çalışıyor şuanda
1765622573654.webp

Hocam o nerden çıktı orayı anlamadım 2 anakart sitesinde a die yazıyor hwinfoda a die yazıyor son attığım uygulama ss inde mi m-die yazıyor?

Nebi Akgün'ün a-die bellek timingleriyle denedim çalışıyor şuanda
Alıntıyı görüntüle
evet thaipoon da Dram part number ebdx ile bitenler m-die oluyor. a-die ler gbdx le bitiyor. uygulamalarda genelde doğru göstermiyor çoğu m die'ı a die gösteriyor ddr5 lerde. çok da takma ramin olduğuna şükret :D çalışır önemli olan kararlılık. %1 fps'lerini kontrol et oyunlarda.

Hocam böylede bir sonuç var ama
1000051923.webp

evet thaipoon da Dram part number ebdx ile bitenler m-die oluyor. a-die ler gbdx le bitiyor. uygulamalarda genelde doğru göstermiyor çoğu m die'ı a die gösteriyor ddr5 lerde. çok da takma ramin olduğuna şükret :D çalışır önemli olan kararlılık. %1 fps'lerini kontrol et oyunlarda.
Şimdi timingleri girip oyuna girip ss atayım Hocam size kapanma falan olmaz umarim.😂 0.1 konusundan falan pek anlamıyorum. Bakmanızı rica edeyim.

Hocam böylede bir sonuç var ama Alıntıyı görüntüle

Şimdi timingleri girip oyuna girip ss atayım Hocam size kapanma falan olmaz umarim.😂 0.1 konusundan falan pek anlamıyorum. Bakmanızı rica edeyim.
ss atman çok önemli değil, ram düzgün çalışmıyorsa akıcılık öncekine göre bozuluyor öyle bir şey hissetmezsen sorun yok güle güle kullan.

ss atman çok önemli değil, ram düzgün çalışmıyorsa akıcılık öncekine göre bozuluyor öyle bir şey hissetmezsen sorun yok güle güle kullan.
zaten ekranımda 0.1fps çıkmıyor ayarı için uğraşmak lazımdı en iyisi girip deneyeyim bari.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri