Ramlerim Hynix A-Die mı Samsung mu?

Fikirleriniz nedir herhangi bir akıcılık problemi yok konu üste çıksın diye yazıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu güncel.

testlerde x3d işlemcilerde oc pek aramıyordu
Farkındayım hocamdan aylardır samsung biliyordum hwinfoda öyle görünce şaşırdım biraz araştirinca hynix a die olma ihtimalini gördüm. Merak ettim sadece konuya hakimlerin fikir ve yardimlari lazım yoksa aman aman fark olmadığını bende biliyorum.

Farkındayım hocamdan aylardır samsung biliyordum hwinfoda öyle görünce şaşırdım biraz araştirinca hynix a die olma ihtimalini gördüm. Merak ettim sadece konuya hakimlerin fikir ve yardimlari lazım yoksa aman aman fark olmadığını bende biliyorum.
bende bakmıştım bi ara sadece Hynix yazıyo kurcalamadım daha

XPG Lancer Rgb White AX5U6000C3016G-DCLARWH benim ramler

Doğrudur hocam dediğim gibi sadece bilgi için ve merak konusu oldu artık rahat uyuyamam.

1765654414601.webp
yazıyor ya zaten. Sitede yazana ne bakıyorsun sen. Sitede yazanlar MSI'ın test ettiği. Bu rami test etmemiş olabilir. Bu ram sadece samsung olacak diye bir şey de yok. Samsungta olur hynixte olur.

Gir nebi abinin videosuna 6000 cl30 dene timingleri dene hynix 6000 cl30 olur. Samsungların bazıları oluyor bazıları olmuyor.

Alıntıyı görüntüle yazıyor ya zaten. Sitede yazana ne bakıyorsun sen. Sitede yazanlar MSI'ın test ettiği. Bu rami test etmemiş olabilir. Bu ram sadece samsung olacak diye bir şey de yok. Samsungta olur hynixte olur.

Gir nebi abinin videosuna 6000 cl30 dene timingleri dene hynix 6000 cl30 olur. Samsungların bazıları oluyor bazıları olmuyor.
Hocam bende onu görünce araştırmaya başladım zaten. Ama konuda da dendiği gibi uygulamalara fazla güvenmemek gerek diye mesajlar görünce fikir almak istedim. Nebi hocanın videosunda ki timinglerle kullaniyorum şuanda. A die denedim 2 3 saat kadar rustta herhangi bir hata donma kapanma yaşamadım.

Hocam böylede bir sonuç var ama Alıntıyı görüntüle

Şimdi timingleri girip oyuna girip ss atayım Hocam size kapanma falan olmaz umarim.😂 0.1 konusundan falan pek anlamıyorum. Bakmanızı rica edeyim.
galiba aynı modelın hep samsung hemde hynıx bellekı modellerı varmıs sana da samsung olan denk gelmıs

Teşekkürler.

Bana galiba hynix gelmiş ben bir süredir samsung biliyordum.
hocam bende hw ınfoda da hynıx yaıyor asusun x870e anakartının sıtesıne gırdıgımde de hynıx yazıyor ben oyle bulmustum
sızdekı ıkı bellek cesıdı oldugu ıcın ugrastırmıs olabbılır

Geri