- Reaksiyon skoru
- 91
Ayrıca Müslümanlığı araplığa vurman yanlış gerçi siz kendini farklı ve aydın sanan insanlara öncelikle temel saygı ilkelerini öğretmemiz lazım. Çünkü bu tarz insanlar aydın ve sorgulayıcı değilsiniz. Bir kişinin dediği yüzünden birinin dinine laf edecek olan biri cahiliye dönemi arabına benziyor biri önder biri gerici ama aynılar. Dininden pek öyle olmasa da sorgulayıp çıkmış olabilirsin öncelikle yazdığına bir bak ve sence erdemli bir insan bu yazdığını görse senin hakkında ne derdi onu düşün ve kendini sorgula. Kafandaki arap imajı ile aynısın. Biz batı geleneği yerine teknolojisini ve medeniyetini alsaydık bu durumda olmazdık. Ayrıca kutlamanıza karışmak istemem ama batıda çam ağacını süsleyen adamlar bizi araplar ile aynı kefeye koyuyor bu konuda biz neden batının iyi yönlerini değilde geleneğini alıyoruz onu tartışmamız lazımdı.Bir insana sinirlendiğin için dinime neden kötü bir ithamda bulundun? Batının geleneğini alıyorsun medeniyetini ve saygısını neden almıyorsun. Ben Türküm ve Müslümanım sen istersen başka dinden ve ırktan ol ben senin yaptıkların yüzünden dinini yargılamam dinsizde ol beni alakadar etmez ama dinime karşı kötü bir kelime kullanman beni rahatsız etti.
Son düzenleme: