HDR soluk duruyor gibi

dqgukan

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar laptopu yeni aldım hdr lı laptopum hiç olmadı pek bilmem ama biraz internette gezinince ekranının renklerini daha canlı gösterdigini söyleniyor lakin benim laptop öyle değil acınca ekranın bi soluklaşıyor bi değişik , kötü oluyor laptopda mı sıkıntı var yoksa bende mi :D

arkadaşlar laptopu yeni aldım hdr lı laptopum hiç olmadı pek bilmem ama biraz internette gezinince ekranının renklerini daha canlı gösterdigini söyleniyor lakin benim laptop öyle değil acınca ekranın bi soluklaşıyor bi değişik , kötü oluyor laptopda mı sıkıntı var yoksa bende mi :D
ekran gama degerını 2.4 alman lazım ama nasıl yapıldıgnı bılmıyorum benım monıtyorumde de 2.2 gama da soluk duruyor
osd menusunden 2.4 alınca 2.2ye gore daha ıyı duruyor ama senınkı laptop osd menusu varmı yokmu bılmıyorum
@Tayfunns

soluk sis bulutu gibi hafif ve karartiyor.degilmi ? HDR i direk kapa derim.hicbir önemi yok.Windows ayarlarindan da kapatabilirsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soluk sis bulutu gibi hafif ve karartiyor.degilmi ? HDR i direk kapa derim.hicbir önemi yok.Windows ayarlarindan da kapatabilirsin
Doğru ayarlamaları yaparsan HDR daha iyi gözükmesini sağlayacaktır.

sen bana HDR i yüksek performans ile gösterebilen Bir Ekran göster HDR in ne demek oldugunu da cok iyi biliyorum. Oyunlar icin kisinin göz bakisina bakar. sana binlerce sunayim istersen :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,481
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri