🔥İndirim 6'lı bebek yoda hediyelik eşya masa süsü 413₺🔥

Uygunsuz davranış
2026'ya gireceğiz yurtdışından elektron alet alım yasağı nedir ya?
zeka seviyen afganistan mı senin? çinden geldi evinde patladı bina yandı ne olacak? kontrol lazım o elektrikli ürünü üreten firmanın senin ülkende benim markam bu benim ürünüm bu demesi lazım

e bunlar gumrukten nasıl geciyor
Vantilatör geçiyor mu denemedim yalan olmasın, ama bir arkadaş LED ışık almış gümrükten geçmiş kargoya vermişler, bende aldım bekliyorum.

baktım şuanki liste buymuş

• oyuncaklar
  • elektrikli ürünler (kulaklık, şarj aleti, küçük ev aletleri vb.)
  • elektronik ürünler
  • telsiz ve kablosuz cihazlar
  • kişisel koruyucu ürünler (kask, maske, koruyucu gözlük vb.)
  • gazlı cihazlar (ocak, şofben vb.)
  • makineler ve motorlu aletler
  • yapı ve inşaat malzemeleri
  • basınçlı ürünler (tüp, basınçlı kaplar)
  • patlayıcı ve piroteknik ürünler (havai fişek vb.)
  • ölçü ve tartı aletleri
  • deniz araçları ve ekipmanları
  • enerjiyle çalışan ve çevreye etkisi olan ürünler
Baya bir ürün var hiçbir şey gelmeyecek o zaman

zeka seviyen afganistan mı senin? çinden geldi evinde patladı bina yandı ne olacak? kontrol lazım o elektrikli ürünü üreten firmanın senin ülkende benim markam bu benim ürünüm bu demesi lazım
Bizim ülkede bu dediklerinin olması için hem halk zekası hem yönetim zekası olarak 100 yıl ileri gitmesi lazım.

Bu arada temu getiremeyecegi ürünü zaten satışa çıkarmıyor bu konuda iyi çalışıyorlar

Vantilatör geçiyor mu denemedim yalan olmasın, ama bir arkadaş LED ışık almış gümrükten geçmiş kargoya vermişler, bende aldım bekliyorum.
bu arada temu led ışık yazınca alt limiti sıfırlıyodu onun da neden kalktıgı anlasildi :D

O yöntem kalkalı aylar oldu zaten, niye çoğuna izin vermiyor anlamadım ne bileyim oyuncaklara felan garip ve gereksiz.
10 gün önce almıştım aylar olmadı, bu hafta denedim olmadı sadece. Baktım şimdi 7 Aralık'ta almışım bu yöntemle

10 gün önce almıştım aylar olmadı, bu hafta denedim olmadı sadece. Baktım şimdi 7 Aralık'ta almışım bu yöntemle
Başka forumlarda okudum kendimde denedim 3 4 ay önce çalışmıyordu şansa denk gelmiş olma ihtimali var.

Hepsinde olmuyordu en düşük fiyatlı bulmaya çalıştım olmuştu hep de onu kullandım bu hafta olmadı ama
Değişik temunun artık bir artısı pek yok bence eski halinden eser şuan her şey pahalı bence.

Geri