IPhone 13 vs xiaomi 13

sizi niye bu kadar cezbetti xiaomi 13 anlamadım. xiaomiler ilk 2-3 senesinde sıkıntısız telefonlardan ama ondan sonra perte çıkıyor. ne satması kolay oluyor nede kullanması.
kamerası cezbetti ve yapacağım işler zaten belli kamera kullanmadığım zamanlarda tiktok kaydıracağım sadece. yeterli geliyor.

kamerası cezbetti ve yapacağım işler zaten belli kamera kullanmadığım zamanlarda tiktok kaydıracağım sadece. yeterli geliyor.
o zaman problem çıkarmaz. ama ben futureproofing açısından düşünüyorum. her 2 sene bir telefon parası vermektense 4 senede bir kez vermeyi daha çok tercih ederim. honorun ve önermiş olduğum poconun işlemcileride baya iyi bataryası 6000mah ve kamerasıda yeterli açıkçası. 8K cözünürlüklü kameranız olsa bile çoğu telefon 8k netliği tam algılayamayacak kapasitedeler ve 4K otomatik scaleniyolar.

o zaman problem çıkarmaz. ama ben futureproofing açısından düşünüyorum. her 2 sene bir telefon parası vermektense 4 senede bir kez vermeyi daha çok tercih ederim. honorun ve önermiş olduğum poconun işlemcileride baya iyi bataryası 6000mah ve kamerasıda yeterli açıkçası. 8K cözünürlüklü kameranız olsa bile çoğu telefon 8k netliği tam algılayamayacak kapasitedeler ve 4K otomatik scaleniyolar.
videodan ziyade fotoğraf çekeceğim. ham performans daha önemli sensör ve lens kalitesi yani. ve 8 gen 2'nin 4 sene sonra da sorun çıkaracağını pek zannetmiyorum açıkçası sadece gündelik kullanım için.

Honor 400 pro'nun kamera setine güvenmedim ve kompakt cihaz istiyorum xiaomi 13 almayı düşünüyorum samsung DÜŞÜNMÜYORUM

Honor 200'de sağlam kamera vardı bu Honor 400 Pro'nun sensör bilgisini göremedim ama kamerasını bir araştırmanızı öneririm Honor bu tarz cihazlarında baya iyi sensörler kullanıyor bence bir araştır

Honor 200'de sağlam kamera vardı bu Honor 400 Pro'nun sensör bilgisini göremedim ama kamerasını bir araştırmanızı öneririm Honor bu tarz cihazlarında baya iyi sensörler kullanıyor bence bir araştır
honor cihazlarda bootloader kilidi açılmıyor. biraz da bu yönden xiaomi tercih ediyorum zaten.

videodan ziyade fotoğraf çekeceğim. ham performans daha önemli sensör ve lens kalitesi yani. ve 8 gen 2'nin 4 sene sonra da sorun çıkaracağını pek zannetmiyorum açıkçası sadece gündelik kullanım için.
honor 400 pronun Aİ destekli 200mp + 50mp + 20mp 3 kamerası bulunmakta. bu kameraların hepside kalitelidir. tabi 8k destek bulunmamakta. ama 4k ile 8k arasındaki farkı fotoyu ancak zoomlayarak anlarsınız. normalde bi şekilde bakarken farketmek çok zor olacaktır. poco f7 proda 50mp 8k destek var ama onun kamerasını şikayet edenler olduğundan bişey diyemeyeceğim. honor 400 prodada ayrıca snapdragon gen3 bulunmakta. gen 2 devri bitse bile gen 3 bi süre daha ayakta kalacaktır. 6000mah gibi ekstra ôzelliklerde flagshipe taşıyor.

honor 400 pronun Aİ destekli 200mp + 50mp + 20mp 3 kamerası bulunmakta. bu kameraların hepside kalitelidir. tabi 8k destek bulunmamakta. ama 4k ile 8k arasındaki farkı fotoyu ancak zoomlayarak anlarsınız. normalde bi şekilde bakarken farketmek çok zor olacaktır. poco f7 proda 50mp 8k destek var ama onun kamerasını şikayet edenler olduğundan bişey diyemeyeceğim. honor 400 prodada ayrıca snapdragon gen3 bulunmakta. gen 2 devri bitse bile gen 3 bi süre daha ayakta kalacaktır. 6000mah gibi ekstra ôzelliklerde flagshipe taşıyor.
dostum kompakt cihaz istiyorum. ve bootloader kilidini istersem açabilmeyi

dostum kompakt cihaz istiyorum. ve bootloader kilidini istersem açabilmeyi
kompakt cihazdan kastınız boyutlarıysa ikiside benzer boyutlarda. bootloader açmak kolay diyosunuz ama xiaominin gelen hyperosdan sonra eskisi kadar kolay değil. ayrıca bu telefonlara bu tarz şeylee yapma durumunda ömrünü kısaltma imkanida var. siz xiaomi 13 çok istiyosanız alabilirsiniz hocam. sizi ikna etmenin pek yolu yok. ama honor 400 proyu gözden geçirmenizde fayda var derim.

arayüzü laglı değil tasarımları değiştirebiliyorsun aslında
arayüzü en laglı telefonlar samsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım. Telefonda günlük kullanım için istiyorum telefonlaşma sosyal medya kullanımı bazen manzara çekimleri yapıyorum
Google pixel 9 al kayıt at bide hepsinden iyidir emin ol

birisi 6.7" diğeri 6.36 nasıl benzer?
xiaomi 153mm iken honor 400 pro boyu 159mm falan civarıydı. ben öle inanılmaz büyük bi fark görmüyorum. bence yeteri kadar kompakt bi telefon. özelliklerini düşündüğümüzde kalın veya uzun olması doğal. size kalmış ben önermiyorum xiaomi. alacaksanız alın hocam. görmüşsünüzki beğenmişsiniz bize laf düşmez o zaman.

iPhone 16e al şuan alınabilecek en makul en uzun ömürlü telefon

xiaomi 13'te karar kıldım arkadaslar tesekkurler

Geri