Hangi kasayı almalıyım?

Sen bana PSU,Kasa ve Soğutucu için ayırdığın hatta hangisine ne kadar vereceğini söyle ben sana öneri yapacağım.
hocam f/p , en düşük bütçeye en kalitelisi hedefim

2bin e alacağım kasa çok iyi, 5bine gerek yok dersen onu alırım

ama kasa için para harcamak gerekiyorsa maksimum 5k kasa

hepsi için ne kadar gerekliyse bütçeyi zorlucam

hocam f/p , en düşük bütçeye en kalitelisi hedefim

2bin e alacağım kasa çok iyi, 5bine gerek yok dersen onu alırım

ama kasa için para harcamak gerekiyorsa maksimum 5k kasa

hepsi için ne kadar gerekliyse bütçeyi zorlucam
2.000TL'ye mükemmel bir kasa:
Akvaryum kasa istiyorsan:

2.000TL'ye mükemmel bir kasa:
Akvaryum kasa istiyorsan:
benim bahsettiğim iyi değil mi hocam, soğutması vs çok iyi diye araştırdım https://www.incehesap.com/nzxt-h-se...ncu-kasa-fiyati-74334/?utm_source=chatgpt.com

benim bahsettiğim iyi değil mi hocam, soğutması vs çok iyi diye araştırdım https://www.incehesap.com/nzxt-h-se...ncu-kasa-fiyati-74334/?utm_source=chatgpt.com
Nzxt İyi kasa alınabilir
Aşağıdaki de olabilir

Parasına değer ,vento dusuk sistemler icin alınır 4070 super kullanıp o kasayı kullanmak olmaz
üstteki mesajıma kasa attım ona bak birde
teşekkürler hocam, sizin attığınız da benim attığıma benziyor gibi, ekstra 1000 tl vermeye gerek yok mu,

teşekkürler hocam, sizin attığınız da benim attığıma benziyor gibi, ekstra 1000 tl vermeye gerek yok mu,
Gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda daha ucuz site güvenilir

ahşap yapısı var hocam ya, benim attığım kasanın soğutması daha iyi olur diye düşünüyorum, hem fan yerleri de çok iyiymiş, istenirse alta 2 tane fan da eklenebiliyor
mesh yapısı ön taraftan havayı daha rahat almasını sağlar

ahşap yapısı var hocam ya, benim attığım kasanın soğutması daha iyi olur diye düşünüyorum, hem fan yerleri de çok iyiymiş, istenirse alta 2 tane fan da eklenebiliyor
mesh yapısı ön taraftan havayı daha rahat almasını sağlar
O zaman nzxt almak daha iyi olur

Geri