10-12 Bin Bandına Öneri

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar dostlar,112 personeliyim eskiden beri cs2 tutkum var ara sırada fm tarzı oyun oynuyorum sistem için çevre birimleri hariç 10-12 binlira bütçem var ikinci el sizce nasıl bir sistem toplamalıyım günde 3-4 saat vakit geçirebileceğim bir sistem önerisi verebilecek varmı bu işlerde yeniyim teşekkürler.

burası 8800 yapıyor kalan parçalar ram-depolama-ekran kartı
2.el 2x8 rami 2k ya
2.el rx570 vs ekran kartını 1.8k ya bulabilirsin burası ortalama 12.5k yapıyor ve depolama eksik onu da ucuz yollu çözmek istersen 200-300tl ye bir harddisk ya da biraz daha koyup 240gb sata ssd vs takabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram ve ssd fiyatları 2-3 katına çıktığı için onları ikinci ele koydum 1 ay önce toplasaydın onlarda sıfır olurdu

burası 8800 yapıyor kalan parçalar ram-depolama-ekran kartı
2.el 2x8 rami 2k ya
2.el rx570 vs ekran kartını 1.8k ya bulabilirsin burası ortalama 12.5k yapıyor ve depolama eksik onu da ucuz yollu çözmek istersen 200-300tl ye bir harddisk ya da biraz daha koyup 240gb sata ssd vs takabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram ve ssd fiyatları 2-3 katına çıktığı için onları ikinci ele koydum 1 ay önce toplasaydın onlarda sıfır olurdu
hocam teşekkürler bu dediğin setupu komple ikinci el bulursam toplamak mantıklı olurmu yoksa anakart-işlemci-kasa sıfır almakmı mantıklı

hocam teşekkürler bu dediğin setupu komple ikinci el bulursam toplamak mantıklı olurmu yoksa anakart-işlemci-kasa sıfır almakmı mantıklı
işlemci ve anakart fiyatları ikinci elde neredeyse aynı dediğim parçalara bakarak fiyat araştırması yap biraz şehrinde benzer parçalarla direk sistem koyan varsa onlara bak bir fikir edinmiş olursun

işlemci ve anakart fiyatları ikinci elde neredeyse aynı dediğim parçalara bakarak fiyat araştırması yap biraz şehrinde benzer parçalarla direk sistem koyan varsa onlara bak bir fikir edinmiş olursun
eyvallah hocam ptt avmde sıkıntı olur mu alışveriş işi son olarakta onu sorayım

eyvallah hocam ptt avmde sıkıntı olur mu alışveriş işi son olarakta onu sorayım
normalde sıkıntılı bir site önermem ama satıcılar önemli tabi ikisinden de güvenle alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,808
Üyeler
189,162
Son üye
ApeiroN_
Geri