Vatanın mağazasında sistem toplatılırmı

incehesaptan birkaç tane sistem aldım iş ve oyun için, kargolamaları gayet güzel. Müşteri hizmetleri de çok iyi. Benim sistemde ana kart ve RAM'ler yandı expo yapınca, gönderdim yenileyip gönderdiler. İncehesapta da artık ekran kartlarını monteli gönderiyorlar galiba. Bende monteli , destekle sabitlenmiş halde geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi keşke kendim toplasaydım diyorum ama. Sanılandan çok daha basit.

incehesaptan birkaç tane sistem aldım iş ve oyun için, kargolamaları gayet güzel. Müşteri hizmetleri de çok iyi. Benim sistemde ana kart ve RAM'ler yandı expo yapınca, gönderdim yenileyip gönderdiler. İncehesapta da artık ekran kartlarını monteli gönderiyorlar galiba. Bende monteli , destekle sabitlenmiş halde geldi.

Vallamı ozaman incehesabtan alayım

cuma gününü bekle, incehesap indirim yapıyor, çekersin bir tane oradan.

monteli dediğin ? yakın zamandamı aldın benim bildiğim kimse o riski göze almaz ekran kartı bi zarar gördümü karşılayacaklarını sanmıyorum ben yakın zamanda dizdim sistemi incehesaptan ekran kartı ayrı montajsız şekilde geldi

bütçen ne kadar bu arada

bütçen ne kadar bu arada
50-70 bin arası

monteli dediğin ? yakın zamandamı aldın benim bildiğim kimse o riski göze almaz ekran kartı bi zarar gördümü karşılayacaklarını sanmıyorum ben yakın zamanda dizdim sistemi incehesaptan ekran kartı ayrı montajsız şekilde geldi
Ben takmayı bilmiyorum nasıl takcam

Yaşadığım yerde sadece vatan ve medimarkt var itopya ve gaming gen tr falan çok uzak bende mağazasına gidip toplatmak istiyorum ama itopya gaming gen tr falan dediğim gibi çok uzak vatandan sistem toplatılır
ilk sistemimi vatandan toplattım çok bilgim yoktu sistem toplama hakkında gittim 4080s i9 sistem aldım 3 gün sonra gelin topladık dediler eve bir götürdüm açılmıyor sistem meğer akılsızlar start düğmesini bağlamamışlar yani kablolama falan zaten 0 önerim kendin toplaman

ilk sistemimi vatandan toplattım çok bilgim yoktu sistem toplama hakkında gittim 4080s i9 sistem aldım 3 gün sonra gelin topladık dediler eve bir götürdüm açılmıyor sistem meğer akılsızlar start düğmesini bağlamamışlar yani kablolama falan zaten 0 önerim kendin toplaman
Bilgim yok benim incehesabtan alayım ozaman

tam olarak böyle geldi, ben de şaşırdım
ama 2 defa geldiğinde de (anakart değişiminden sonra) ekran kartını çıkartıp tekrar oturtmam gerekti, pc görmüyordu.

Ekler

• f3c91074-135e-42c8-8122-7c264f7dc7c1.webp
    f3c91074-135e-42c8-8122-7c264f7dc7c1.webp
    77.9 KB · Hit: 5
50-70 bin arası

Ben takmayı bilmiyorum nasıl takcam
bilen birine göster derim ayrıca incehesabın sitesine gir zaten hazır sistemler var orda seçebilirsin hangisi bütcene uygunsa montajı seçersin ekran kartı hariç diğerlerini onlar hazır şekilde gönderiyorlar sana kardo umarım başka sorun yoktur :D ((( ekran kartı hariç ))) özellikle söylüyorum onu ayrı yolluyorlar zarar görmesin diye

Geri