2. elde de fiyatlar ateş pahası 2. elde belki biraz daha ucuza bulunur ama değmez bence 2. elden almaya ayrıca fiyatlar daha da artıcak gibi en iyisi olabildiğince hızlı geçmek olur
5.500 6.000 tl ye almamıştım 3 4 hafta öncesi..2. elde de fiyatlar ateş pahası 2. elde belki biraz daha ucuza bulunur ama değmez bence 2. elden almaya ayrıca fiyatlar daha da artıcak gibi en iyisi olabildiğince hızlı geçmek olur
bende 2000 ken almamıştım5.500 6.000 tl ye almamıştım 3 4 hafta öncesi..
hocam ne alıcaz o zaman, bi diğer marka en uygun 9binpatriota verilmez
napıcaz bilemedimbende 2000 ken almamıştımfiyatlar inanılmaz artıyor micronun da piyasadan çekilmesi üzerine önümüzdeki aylarda daha da artıcak ben de en hızlı şekilde 32gb a geçmek istiyorum
anakart ve kasa neyse de ramler ateş pahası öncelikle ram almaya çalışın ondan sonra değierlerine bakın ayrıca o ram hala daha rakiplerine karşı fp kalıyohocam ne alıcaz o zaman, bi diğer marka en uygun 9bin
incehesap cuma günü de çok indirim olmuyor ramlerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
napıcaz bilemedim
her şey çok pahalı
işlemci , ssd aldım
anakart , ram, kasa duruyor, hiç mi masaüstü kurmasam, düşünüyorum...
eklenti kurup almak derken?amazona eklenti kurup almaya çalışın.
üreticiler şirketler için yapay zekaya yönelik ürünler üretmeye yönelince piyasadaki ramler azaldı ve azalan şey daha değerli olur o yüzden fiyatlar uçtuBu ram piyasasına ne oldu bir anda?
fiyat takip eklentisi. fiyat düşünce bildirim sallıyor. ben 2x16 ddr5 rami 5400'e alabildim şansa.eklenti kurup almak derken?
ne zaman almıştınız hocam, hayırlı olsunfiyat takip eklentisi. fiyat düşünce bildirim sallıyor. ben 2x16 ddr5 rami 5400'e alabildim şansa.