🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Vodafone'un verdiği zte wifi 6 modemden hiç memnun değilim. 1000 mbps paketim var 2-3 kişi girince 2.4 ghz 40-50 mbps veriyor. Acaba bu router sorunumu çözer mi? Keenetic'ten çok memnundum ancak wifi 6 routerları bayağı pahalı...
Muhtemelen değişen bisey olmaz. 2.4 ghzde bu durum normal. İstersen satın alıp deneyerek iade edebilirsin.

Vodafone'un verdiği zte wifi 6 modemden hiç memnun değilim. 1000 mbps paketim var 2-3 kişi girince 2.4 ghz 40-50 mbps veriyor. Acaba bu router sorunumu çözer mi? Keenetic'ten çok memnundum ancak wifi 6 routerları bayağı pahalı...
modemde sorun yok. 2.4ghz de max wifi ile 50-55mb görebilirsin. Yüksek hız için 5ghz ağa bağlanmanız yada kablolu direk bağlantı yapmanız lazım

cloud 3 çektim bende kuponla 1986 ya geldi. Geldiği zaman nasıl ince ayrıntısına kadar test edeceğim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

modemde sorun yok. 2.4ghz de max wifi ile 50-55mb görebilirsin. Yüksek hız için 5ghz ağa bağlanmanız yada kablolu direk bağlantı yapmanız lazım
peki bir menzil yükseltici kullansam ya da eski modemim keenetic'i o amaçla kullansam max ne kadar hız alabilirim?

Bence alınmaz bu fiyata ayrıca bu 8k hz değil hyperpolling ile 8k hz onu da ayrıca satın almanız lazım
Sıfır fiyatıda güzel
Linkini paylaştığım mouse geçen ay 4k ya depodan aldım

Geri